آی پد و تبلت اسباب بازی های جدید کودکان!

تولید کنندگان تبلت و آی پد از استقبال زیاد مصرف کنندگان در دو سال گذشته تولید خود را افزایش دادند. در حال حاضر والدین از این ابزارهای تکنولوژی به عنوان اسباب بازی برای کودکان خود استفاده میکنند آیا واقعاً استفاده از تکنولوژی برای کودکان نیاز است؟ در بریتانیا از ماه آپریل سال ۲۰۱۰ حتی در مهد های کودک به کودکان آموزش استفاده از تبلت و آی پد داده میشد به این صورت که بچه ها به جای بازی با وسایل مناسب سن و سالشان از فناوری های جدید استفاده میکردند! در حال حاضر کتاب های داستان یا دیگر وسایل بازی کمتر مورد توجه کودکان قرار میگیرد.

 

 

به گزارش گروه خبری بانکی دات آی آر کارشناسان معتقدند که در هر ۱۵ ثانیه در جهان یک تبلت به فروش میرسد و این حجم بالای استقبال از تکنولوژی تولید کنندگان را به سمت تولید بیشتر اینگونه ابزارها سوق میدهد. اما در این میان از سال ۲۰۱۲ تا به امروز استفاده والدین و خرید این ابزارهای توسط آنها از ۲۱ درصد به ۵۱ درصد رسیده است و والدین از این گونه وسایل به عنوان اسباب بازی برای کودکان استفاده میکنند. مشاهده شده که حدود ۷ درصد از کودکان تبلت شخصی دارند یعنی از تبلت والدین خود استفاده نمیکنند بلکه به صورت مجزا از این ابزار استفاده میکنند.

کارشناسان معتقدند که تا سال ۲۰۱۵ تقریبا نیمی از کودکان استفاده از این ابزارها را یاد گرفته و از دنیای اسباب بازی های سنتی دور میشوند. رسانه های آمریکا این استفاده ی روز افزون تکنولوژی توسط کودکان را مناسب ندانسته و روانشناسان معتقدند که استفاده ی بیش از حد از این وسایل برای کودکان زیر ۸ سال مناسب نیست. کودکان با سرگرم شدن طولانی مدت با این ابزارها از تحرک و جنب و جوش مورد نیازشان به دور بوده و باعث عدم تحرک آنان میشود.

این در حالی است که روان شناسان بالینی در آمریکا به والدین هشدار دادن کودکان نباید ساعات طولانی در اتاق شان با این وسایل مشغول به بازی باشند و حتی اگر به عنوان اسباب بازی از این وسایل استفاده میکنند باید با نظارت والدین باشد. استفاده از این ابزارها جدیداً برای تقویت هوش فناوری کودکان مورد استفاده قرار میگیرد اما این در حالی است که کودکان از سنین پایین ذهن آماده ای برای یادگیری دارند بنابراین عادات های بد استفاده بیش از حد از این تکنولوژی ها حداقل برای کودکانی که به مدرسه نمیروند مناسب نیست.

در ویدیویی که در این زمینه در یوتیوب منتشر شده حتی بعضی از والدین اعلام کردند که کودکان کلماتی مثل “آی پد” یا “تبلت” یا نام برند تبلت ها را زودتر از کلمات روزمره یاد گرفتند! بنابراین بهتر است برای استفاده از این ابزارها یا کودکان را محدود کرده تا ساعات خاصی در روز برای استفاده از این وسایل اجازه داشته باشند یا اینکه حداقل اجازه دهیم کودکان به سنی از رشد رسیده و پس از آن این ابزار را در اختیارشان قرار داده و تحت کنترل والدین از این وسایل استفاده کنند.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *