دوست دارید به شغل قبلی تان برگرید؟

اولین قدم برای بازگشت بدست آوردن اطلاعات لازم درباره مدیر و همکارهای قبلی است. برای این اطلاعات حتما یک تحقیق مفصل از همکارهای مورد اعتمادتان داشته باشید. در نظر داشته باشید که لازم است بهترین زمان برای برگشتن را انتخاب کنید.

برای برگشتن به شغل سابق ، دلایل زیادی وجود دارد. شاید از شغل فعلی تان راضی نیستید، یا در حال حاضر آنقدر مهارت به دست آورده اید که با بازگشت، مقام بالاتری در شرکت قبلی نصیبتان شود، یا حتی ممکن است دلتان برای همکارهایتان تنگ شده باشد. هر دلیلی که داشته باشید مهم این است که برای برگشتن استراتژی داشته باشید.
حتما می پرسید مگر می شود به کار سابقم برگردم؟ جواب این سوال به این بستگی دارد که رفتنتان از شرکت چگونه بوده است؟ آیا یک روز بدون هیچ دلیلی استعفانامه خود را تحویل داده اید یا اینکه با صلاحدید و مشورت مدیرتان از شرکت رفته اید و موقع خداحافظی مدیر به شما گفته است که «هر وقت برگشتی در این شرکت به روی تو باز است»؟

 

 

اولین قدم برای بازگشت بدست آوردن اطلاعات لازم درباره مدیر و همکارهای قبلی است. برای این اطلاعات حتما یک تحقیق مفصل از همکارهای مورد اعتمادتان داشته باشید. در نظر داشته باشید که لازم است بهترین زمان برای برگشتن را انتخاب کنید.
اگر مدت کمی از ترک شغلتان می گذرد می توانید با مدیرتان صحبت کنید و بگویید که از رفتنان پشیمان هستید. البته بهتر است این ارتباط از طریق ایمیل باشد تا مدیر به راحتی بتواند به بازگشت شما فکر کند، تلفن یا ملاقات حضوری ممکن است باعث تنش شود.
اگر از ترک شغلتان زمان زیادی می گذرد با یک تلفن به دفتر مدیرتان از اوضاع مدیریت در آنجا باخبر شوید، مطمئن شوید که مدیر قبلی هنوز فعالیت می کند یا مدیر جدیدی دارید.
زمان نوشتن رزومه خیلی به رزومه تان شاخ و برگ ندهید. از آنجایی که شما قبلا در آن شرکت کار کرده اید آنها به خوبی مهارت های شما، پست شما  و دلیل ترک شغلتان را می دانند. اگر مدیرتان تغییر کرده باشد حتما در مصاحبه دلیل ترک شغلتان را خواهد پرسید، پس برای جوابِ این سوال آماده باشید. رزومه تان باید بیشتر بر زمان الانتان تاکید کند نه گذشته، پس مهارت هایی که پس از ترک شغل به دست آورده اید را بنویسید و بگویید که الان با این مهارت ها چقدر می توانید برای شرکت مفید باشید. به این توجه داشته باشید که باید ثابت کنید که هنوز هم نیروی مفیدی برای شرکت هستید.
رزومه را خشک و خالی نفرستید، در متن ایمیل چند خط درباره خودتان (فقط در حد معرفی) بنویسید. نوع نوشتار متن بهتر است رسمی باشد. اصل کار رزومه است، پس طوری این چند خط را بنویسید که مدیر به خواندن رزومه شما راغب شود.
اگر با درخواست شما برای مصاحبه موافقت شد، به وب سایت شرکت سری بزنید و دوباره اطلاعاتتان را مرور کنید. می توانید در لینکدین صفحه ای باز کنید و از کامندان شرکت درباره تغییرات شرکت اطلاعات کسب کنید. اگر باز هم احساس کردید که به اطلاعات بیشتری راجع به این تغییرات نیاز دارید با تلفن از کارمندان شرکت اطلاعات بگیرید.

بانکی: سمیرا همتی

 

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *