۷۰ درصد مردم جهان، اقتصاد كشورشان را بحران زده مي دانند

 

به رغم بهبود برخي شاخص هاي كلان اقتصادي ۷۱ درصد مردم جهان همچنان معتقدند كشورشان در بحران اقتصادي به سر مي برد.

پايگاه اينترنتي موسسه نيلسن طي گزارشي شاخص اعتماد مصرف كننده در كشورهاي مختلف جهان را مورد بررسي قرار داده و از افزايش اين شاخص در اغلب كشورها بجز آمريكا، آلمان و فرانسه خبر داده است.

شاخص اعتماد مصرف كننده به ويژه در آسيا افزايش خوبي داشته است . اين شاخص در اندونزي از ۱۰۴ به ۱۱۳، در هند از ۹۹ به ۱۱۲، در چين از ۸۹ به ۹۴، در امارت از ۸۹ به ۹۳، در سنگاپور از ۸۰ به ۸۷، مالزي از ۸۱ به ۸۷، در فيليپين از ۹۶ به ۱۰۳، در تايلند از ۸۱ به ۸۶، در تايوان از ۶۳ به ۷۱، در ژاپن از ۴۲ به ۵۱ و در كره جنوبي از ۳۱ به ۴۰ رسيده است.

در قاره‌هاي ديگر بيشترين شاخص متعلق به برزيل است كه از 88 به 96 رسيده است و در كشورهاي ديگر اين نرخ بهبود يافته است؛ از جمله در استراليا از 92 به 95، در كانادا از 84 به 90، نيوزيلند از 90 به 89، در لهستان از 82 به 85، در اسپانيا از 72 به 78، در آلمان از 72 به 73 و در آمريكا اين ميزان در عدد 80 ثابت مانده است.
طبق اين نظر سنجي در حدود ۲۹ درصد از آلماني‌ها خروج آلمان را از بحران جهاني در 12 ماه آينده پيش بيني كرده‌اند و در حدود يك سوم آلماني‌ها نيز الان را بهترين زمان براي خريد دانسته‌اند.

بنابر اين گزارش در اين نظرسنجي كه از ۱۴ هزار و ۲۹ نفر مشتري آنلاين در ۲۸ كشور در تمامي قاره‌ها صورت گرفته، 71 درصد از پاسخ دهندگان كشور خود را در بحران مي‌بينند كه نسبت به گزارش قبلي در حدود 6 درصد كاهش يافته است.

همچنين طبق گزارش نيلسن، شاخص‌ بورس ها در 24 بازار از 28 بازار جهاني افزايش يافته است.

بر اساس اين گزارش بازارهاي آسيايي در سه ماه گذشته بيشترين افزايش را طي سه ماه گذشته ثبت كرده‌اند.طبق اين گزارش كاهش اخبار نااميد كننده اقتصادي در رسانه‌ها به طور مستقيم بر مصرف‌كنندگان تاثير گذاشته است.

اين گزارش مي‌افزايد، سود سهام در بازارهاي آسيايي نيز تأثير عمده‌اي بر افزايش اعتماد مصرف كنندگان داشته است.

لازم به ذكر است بانك‌ها اعلام كرده‌اند “اين شاخص يكي از قويترين شاخص‌ها در ميان مصرف كنندگان است كه نشان مي‌دهد ركود در حال افت است. “

اين گزارش حاكي است، ارزش مبادلات در بازار سهام روسيه ۶۰ درصد نسبت به اول سال، بازار تايوان بيش از ۵۰ درصد، بازار بورس برزيل و سنگاپور در حدود ۴۰ درصد در شش ماه گذشته رشد داشته است.

همچنين در پايان اين گزارش، امنيت شغلي و ثبات اقتصادي، نگراني مهم در زندگي افراد است كه سطوح اين نگراني در ماه‌هاي گذشته كاهش يافته است و بر طبق گزارش‌ها به آرامي در حال كاهش است.

منبع: خبرگزاری فارس

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *