چتر هوشمند برای اعلام زمان بارندگی ساخته شد

بانکی دات آی آر: این چتر هوشمند به‌وسیله بلوتوثی که بر روی آن وجود دارد می‌تواند با اپلیکیشن خاصی که در گوشی هوشمند نصب می‌شود، ارتباط برقرار کند و به رصد وضعیت آب‌وهوا بپردازد.

 

 

 

نام این چتر TARAbrella است و با داشتن یک نم‌سنج و فشارسنج جوی، هر ۳۵ ثانیه یک‌بار به بررسی وضعیت اقلیمی منطقه می‌پردازد.

 

پردازش اطلاعات توسط این دو میکرو حسگر که بر روی چتر هوشمند قرار دارد، انجام می‌گیرد و برای تحلیل داده‌ها به گوشی هوشمند ارسال می‌شود.

 

درصورتی‌که احتمال وقوع بارندگی وجود داشته باشد، چراغی که بر روی TARAbrella قرار دارد به رنگ آبی تغییر پیداکرده و شروع به دادن پیام هشدار به کاربر می‌کند.

 

با شفاف شدن چراغ، کاربر متوجه می‌شود که آسمان تا ۶ ساعت آینده صاف خواهد بود و احتمال بارندگی وجود ندارد.

 

همچنین زمانی که کاربر ۹ متر با این چتر فاصله می‌گیرد، چتر شروع به آژیر کشیدن می‌کند تا از جا گذاشتن چتر در محل توسط کاربر جلوگیری شود.

 

قیمت TARAbrella در حدود ۹۰ دلار است.

 

منبع: مهر

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35588

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *