مدیرعامل بانک صادرات با اشاره به طرح طراوت گفت: از ابتدای سال طرح طروات را که ویژه تولید است، معرفی کردهایم که از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید را در بر میگیرد؛ دو بانک دیگر نیز به زودی به این طرح میپیوندند.
به گزارش بانکی دات آی آر به نقل از خبرگزاری اقتصادایران ، حجتالله صیدی دیروز (سهشنبه) در نشست هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران اظهار کرد: شرایط کار اقتصادی همیشه سخت بوده و نظام بانکی دچار مشکلاتی است که ریشه در دهههای گذشته دارد.
وی با اشاره به برنامه سهمرحلهای بانک صادرات تصریح کرد: در مرحله اول از افزایش زیان جلوگیری میکنیم، در دومین مرحله از زیاندهی خارج میشویم و نهایتاً در مرحله سوم با سودآوری به حیاتمان ادامه خواهیم داد. اکنون با تجدید ساختار مالی، مرحله دوم برنامه رو به پایان است.
صیدی معتقد است در صورت تسهیل گردش منابع در بنگاهها، کیفیت محصولات و خدمات آنها و سرعت تحویلشان افزایش مییابد.
وی با اشاره به طرح جدید این بانک به نام «طرح طراوت» توضیح داد: از ابتدای سال طرح طروات را که طرح اعتباری ویژه تولید است، معرفی کردهایم که از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید را در بر میگیرد. تزریق کردن به تنهایی برای بنگاهها کارگشا نیست و تقاضای کل در جامعه باید افزایش یابد.
مدیرعامل بانک صادرات با بیان اینکه حدود دو ماه از آغاز طرح طراوت میگذرد، ادامه داد: این طرح از مواد اولیه تا خود بازار و اصناف و متقاضیان خرد را در برمیگیرد. در هفتههای گذشته دو بانک دیگر که از نظر حجم داراییها و سرمایه در سطح بانک صادرات هستند نیز خواستار آن شدند تا به جای معرفی طرح جدید، به طرح طراوت بانک صادرات بپیوندند و در حال تدوین طرحی برای همکاری سه جانبه در این چارچوب هستیم.
وی با اشاره به خدمات ارزی بانک صادرات بیان کرد: به عنوان بانکی که بیشترین شبکه شعب خارجی را دارد، فعالیتهایی را با ارزهای رایج برای مدیریت ارز حاصل از صادرات و تأمین ارز واردات آغاز کردهایم.
وی با بیان اینکه نیاز به سرمایه در گردش تأمین ملی بنگاهها دست کم سه برابر شده خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا ظرفیت اعتباردهی را هم سه برابر کنیم. همچنین تلاش میکنیم در سال ٩٨ با تجدید ساختار مالی بانک صادرات ایران خدمات بیشتری را ارائه دهیم، چنانچه در سه ماهه پایانی ٩٧ افزایش سهم بازار داشتیم.
در پایان تفاهمنامهای بین اتاق بازرگانی تهران و بانک صادرات امضا شد.