گزارش بانک مرکزی ازگرانی۱۱ گروه کالایی


بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۱۹ مهرماه امسال را در ۱۱ گروه کالایی اعلام کرد.
مهر: بانک مرکزی نتایج گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران منتهی به ۹۲.۰۷.۱۹ را اعلام کرد که بر اساس آن در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای  ماست پاستوریزه، پنیر غیرپاستوریزه، کره و شیر پاستوریزه افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود.

بهای تخم مرغ اندکی افزایش یافت و شانه ای ۸۴ هزار الی ۱۱۰ هزار ریال فروش می رفت. در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو افزایش جزئی داشت و بهای برنج داخله درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب، قیمت نخود، لپه نخود و عدس اندکی کاهش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پرتقال درجه یک، آلو و لوبیا سبز عرضه نمی شد و طالبی عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پائینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه وتره بار عرضه می شد.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت سیب گلاب، پرتقال درجه یک، نارنگی، گلابی و انگور کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه به ویژه آلو افزایش یافت. در گروه سبزی های تازه قیمت گوجه فرنگی کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه افزایش داشت.

در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و بهای گوشت مرغ افزایش داشت. همچنین قیمت چای خارجی افزایش جزئی داشت و بهای قند، شکر و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

گروه مواد خوراکی

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه معادل ۰.۱ درصد، پنیر غیر پاستوریزه ۱.۵ درصد، کره پاستوریزه ۰.۶ درصد و شیر پاستوریزه ۱.۰ درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل ۱.۸ درصد افزایش یافت.

برنج و حبوب

در هفته مورد بررسی، در گروه برنج بهای برنج داخله درجه یک معادل ۰.۴ درصد افزایش داشت و قیمت برنج داخله درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب، بهای نخود، لپه نخود و عدس به ترتیب معادل ۰.۵ درصد، ۰.۱ درصد و ۰.۴ درصد کاهش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

میوه و سبزی های تازه

در هفته مورد گزارش، در گروه میوه های تازه بهای سیب گلاب معادل ۳.۳ درصد، پرتقال درجه یک ۲.۵ درصد، نارنگی ۲.۷ درصد، گلابی ۳.۱ درصد و انگور ۶.۰ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۵ درصد تا ۲۴.۱ درصد افزاش داشت.

درگروه سبزی های تازه بهای گوجه فرنگی معادل ۳.۴ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۷ درصد تا ۷.۷ درصد افزایش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در این هفته بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و بهای گوشت مرغ معادل ۱.۴ درصد افزایش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته مورد بررسی، بهای چای خارجی معادل ۰.۱ درصد افزایش یافت و قیمت قند، شکر و انوع روغن نباتی بدون تغییر بود.

تغییرات قیمتی در یکسال

براساس این گزارش متوسط قیمت خرده فروشی گروه لبنیات در هفته منتهی به نوزدهم مهرماه سال جاری نسبت به هفته مشابه سال قبل ۱۹.۲ درصد، تخم مرغ ۲۶.۳ درصد، گروه برنج ۷۱.۱ درصد، حبوبات ۷۹.۴ درصد، میوه های تازه ۷۹.۰ درصد، سبزی های تازه ۸۵.۸ درصد، گوشت قرمز ۳۶.۸ درصد، گوشت مرغ ۴۶.۹ درصد، قند و شکر ۴۲.۵ درصد، چای ۳۷.۵ درصد و روغن نباتی ۴۵.۷ درصد افزایش داشته است.

جدول متوسط قیمت خرده فروشی برخی مواد خوراکی در تهران

گروه و کالا درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل
لبنیات ۱۹.۲
تخم مرغ ۲۶.۳
برنج ۷۱.۱
حبوب ۷۹.۴
میوه های تازه ۷۹.۰
سبزی‌های تازه ۸۵.۸
گوشت قرمز ۳۶.۸
گوشت مرغ ۴۶.۹
قند و شکر ۴۲.۵
چای ۳۷.۵
روغن نباتی ۴۵.۷

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35586

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *