قدیمی ترین شرکت هایی که هنوز به فعالیت خود ادامه می دهند + عکس

رونق کسب و کار و تداوم تجارت از آرزوهاییست که هر صاحب کسب و کار یا تاجری دوست دارد به آن برسد.

 

به گزارش بانکی دات آی آر، شرکت هایی هستند که به این آرزو جامه عمل پوشانده اند و سالهاست پابرجا و استوار به کار خود در عرصه تجارت و کسب و کار جهان ادامه می دهند.

در این گزارش شما را با قدیمی ترین شرکت هایی آشنا می کنیم که هنوز هم به فعالیت خود ادامه می دهند.

۱.    کارخانه اسلحه سازی برتا، 1526

 

کارخانه اسلحه سازی برتا یکی از قدیمی ترین کارخانه های دنیا محسوب می شود. شخصی به نام بارتالومئو برتای اسلحه ساز اهل ونیز  که اسلحه ساز شهر و استان خود محسوب می‌شد و برای ارتش منطقه کار می‌کرد،  این کارخانه را تقریبا 500 سال قبل یعنی در سال 1526 بنیان گذاری کرد.

اسناد مربوط به صورتحساب های این کارخانه هنوز هم در آرشیو آن موجود است و مالکیت آن هم در طول این ۵۰۰ سال در دست خانواده برتا بوده است.

این کارخانه اسلحه سازی روزانه ۱۵۰۰ اسلحه می سازد و تقریبا کل نیاز اسلحه های قابل حمل را تامین می کند و ۷۵% محصولاتش نیز به ۱۰۰ کشور جهان صادر می شود.

این کارخانه که ۱۵ نسل از آدمیان را به خود دیده، حدود ۵۰۰ سال است که در این حوزه آقایی و سیادت می کند.

۲.    کارخانه فیسکارز، 1649

 

تولید کننده نامی و محبوب این روزهای لوازم آشپزخانه، چاقو و قیچی ابتدا کار خود را با تولید آهن آلات در فنلاند آغاز کرد. این شرکت در تاریخ ۳۶۰ ساله خود فعالیت های مختلفی چون تولید ابزارآلات کشاورزی، موتورهای بخار و سایر ابزارآلات کشاورزی داشته است.

رنگ معروف نارنجی فیسکارز، به طور رسمی در سال ۲۰۰۳ در فنلاند و در سال ۲۰۰۷ در آمریکا به ثبت رسید.

۳.    کارخانه رویال دلفت، 1653

 

در سال ۱۶۵۳ دیوید آنتونیز نخستین کارخانه از مجموع ۳۲ کارخانه (تعداد دقیقی از کارخانه ها مشخص نیست) پورسلین فلس، سازنده کوزه های سفالی، را در هلند تاسیس کرد، اما تا پایان قرن نوزدهم دیگر اثری از آنها باقی نماند.

در سال ۱۸۷۶، جوست توفت که یک مهندس بود تنها کارخانه باقی مانده از این مجموعه کارخانه ها را به قصد احیای ساخت این کوزه ها که با دست نقاشی شده بودند، خرید.

وی با پی بردن به این موضوع که مردم دیگر اعتمادی به آن کوزه های سفالی شکننده سنتی ندارند، متوجه شد که باید تکنیک ها و فنون کاری خود را تغییر دهد.

نتیجه این تغییرات شهرت جهانی بود که برای این محصولات ایجاد شد.

۴.    روزنامه لندن گازته، 1665

 

لندن گازته قدیمی ترین روزنامه انگلیسی و قدیمی ترین روزنامه دربریتانیاست که هنوز هم چاپ می شود. اولین شماره از این روزنامه در هفتم نوامبر ۱۶۶۵ منتشر شد.

این روزنامه در اصل آکسفورد گازته بوده، اما دادگاه سلطنتی بریتانیا پس از مدتی که آن را به آکسفورد منتقل کرد، دوباره به لندن بازگرداند تا نام اصلی این روزنامه هم دوباره به آن بازگردد.

۵.    سوریگز ریکزبانک

 

نام این بانک که عموما به عنوان قدیمی ترین بانک مرکزی جهان در نظر گرفته می شود، استکهلمز بانک بوده است و جان پالمستراچ آن را در سال ۱۶۶۵ بنا نهاده است.

این بانک مدت کوتاهی پس از تاسیس به دلیل تخلفاتی حکم بسته شدنش صادر شد، اما بعدا با بخشودگی مواجه شد. در هفدهم سپتامبر ۱۶۶۸ اداره بانک به پارلمان وقت واگذار شد. این بانک که از سال ۱۸۶۶ به نام فعلی تغییرنام داد، تاریخچه جالب و خواندنی دارد.

۶.    شرکت لوید لندن،1688

 

این شرکت حیات خود را از قهوه خانه ادوارد لوید در سال ۱۶۸۸ آغاز کرد. لوید پیشگام کسب و کار بیمه بود.

این روزها این شرکت همه نوع تعهد بیمه ای را ارائه می کند، از تعهد بسیاری از ارائه دهندگان بیمه در جهان گرفته تا ماهواره های فضایی.

۷.    کارخانه توئینیگ تی

 

توماس توئینینگ، یکی از اولین کارخانه های تولید چای در انگلیس را بنیانگذاری کرد. وی پس از تاسیس نخستین فروشگاه چای خود در لندن، فروش این محصول را آغاز کرد.

این انگیزه ای شد برای دیگر رقبا که با او رقابت کنند. هر صد گرم چای سبز تولید این کارخانه معادل ۲۰ دلار خرج دارد.

۸.    سوثبیز،1744

 

تاریخ سوثبیز احتمالا به سال ۱۷۴۴ باز می گردد، زمانی که کتاب فروشی انگلیسی به نام ساموئل بیکر نخستین حراجی خود را برگزار کرد و  475 عنوان کتاب را که پیش از آن متعلق به سر جان استنلی بودند را فروخت.

اکنون سوثبیز یکی از بهترین مراکز حراج آثار هنری در دنیاست.


اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

 

 

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35594

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *