گزارش تصویری از تولید سوسیس و کالباس در ایران

 

سرعت بالاي زندگي و مشغله انسان امروزي، همچنين مواجهه با محدوديت منابع غذايي توام با رشد روزافزون جمعيت، بشر را ناگزير از به کارگيري غذاهاي نيمه آماده و فست‌فودي کرده است.

طبخ سريع و قابليت تهيه با کمترين امکانات از جمله امتيازات مهم اين غذاهاست.

پروتئين يک رکن ضروري در رژيم غذايي انسان است و در اين ميان نمي‌توان سهم پروتئين فرآورده‌هاي گوشتي مثل سوسيس و کالباس را ناديده گرفت.

سوسیس و کالباس در دسته صنایع غذایی پر طرقدار کشور جای دارد و ده ها شرکت و کارخانه تولید این نوع محصولات در کشور فعال هستند. اگرچه  برخی از ترکیبات سوسیس و کالباس سرطان زا تشخیص داده شده، مصرف متعادل آنها در سبد غذایی بلا مانع است.

نکات بهداشتي هنگام خريد و مصرف سوسيس و کالباس

– ميزان مصرف اين فرآورده‌هاي گوشتي بايد مشخص باشد، يعني زياده روي نکنيد.

– هميشه در خريد فرآورده‌هاي گوشتي به تاريخ توليد و انقضا، علامت استاندارد و پروانه بهداشتي محصول دقت کنيد و از مراکز معتبر خريداري کنيد.

– دقت کنيد پوشش محصولات و به ويژه سوسيس، پاره يا چروکيده نباشد.

– در هنگام طبخ يا سرو سوسيس و کالباس، به قوام، رنگ و بوي آن دقت کنيد. لزج بودن نشانه خوبي نيست.

– کالباس يا ژامبون را به اندازه ي مصرف يک يا دو وعده بخريد، زيرا نبايد به مدت طولاني آن را نگه ‌داشت.

– يکي از مشخصات فرآورده‌ي گوشتي مطلوب، مي‌تواند درصد گوشت آن باشد. مطمئناً درصد گوشت بالا در کيفيت محصول تاثيرگذار خواهد بود.

تصاویر زیر مراحل تولید سوسیس و کالباس در یکی از کارخانه های کشور را نشان می دهد:

 

ز

عکس از مهر

استخدام های مهم روز:

===================

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

================

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35594

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *