سازمان تجارت جهاني در جديدترين گزارش خود اعلام كرد ايران با مبادلات 164ميليارد دلاري در سال 2010 بين بزرگترين صادركنندگان جهان رتبه 23 را به خود اختصاص داد.سازمان تجارت جهاني در جديدترين گزارش خود موسوم به «گزارش تجارت جهاني 2011» به بررسي جايگاه كشورهاي مختلف در مبادلات تجاري جهان پرداخته است.
اين گزارش كه بر پايه آمار مربوط به سال 2010 تهيه شده است ايران را بيست و سومين صادركننده بزرگ جهان معرفي كرده است. ايران در اين سال 101 ميليارد دلار كالا به خارج صادر كرد كه بدين ترتيب رتبه 23 جهان را از اين نظر بدست آورده است. صادرات ايران كه معادل 8/0 درصد كل صادرات جهان در اين سال بوده است با رشد 28درصدي نسبت به سال قبل از آن مواجه شده است.
در اين ميان اتحاديه اروپا با صادرات 787/1تريليون دلاري خود به عنوان بزرگترين صادركننده جهان شناخته شده است. حجم صادرات اين اتحاديه معادل 15درصد كل صادرات جهان بوده است. صادرات اتحاديه اروپا در سال 2010 نسبت به سال قبل از آن 17درصد رشد داشته است.
چين با صادرات 578/1 تريليون دلاري و آمريكا با 278/1تريليون دلاري به ترتيب رتبه هاي دوم و سوم را از اين نظر به خود اختصاص داده اند. كشورهاي ژاپن، كره جنوبي، هنگ كنگ، روسيه، كانادا، سنگاپور، مكزيك، تايوان، عربستان، امارات، هند، استراليا، برزيل، مالزي، سوئيس، تايلند، اندونزي، نروژ و تركيه به ترتيب رتبه هاي چهارم تا 22 را به خود اختصاص داده اند.
ارزش صادرات تركيه كه يك پله بالاتر از ايران قرار دارد 114 ميليارد دلار اعلام شده است. آفريقاي جنوبي نيز با 82 ميليارد دلار يك پله پايين تر از ايران قرار گرفته است. اين گزارش ارزش كل صادرات در جهان در سال 2010 را 87/11تريليون دلار اعلام كرده است كه نسبت به سال قبل از آن 26درصد رشد داشته است.
سازمان تجارت جهاني در ادامه گزارش خود ارزش واردات ايران در سال 2010 را نيز 63 ميليارد دلار اعلام كرده است كه اين رقم 5/0 رقم درصد كل واردات جهاني را تشكيل داده است. واردات ايران در اين سال نسبت به سال قبل از آن 24درصد رشد داشته است. ايران از نظر ارزش واردات خود در جايگاه 25 جهان جاي گرفته است.
اتحاديه اروپا با 977/1تريليون دلار واردات، بزرگترين واردكننده جهان شناخته شده و آمريكا با 968/1تريليون دلار و چين با 395/1 تريليون دلار به ترتيب رتبه هاي دوم و سوم را به خود اختصاص داده اند.كشورهاي ژاپن، هنگ كنگ، كره جنوبي، كانادا، هند، سنگاپور، مكزيك، تايوان، روسيه، استراليا، برزيل، تركيه، تايلند، سوئيس، امارات، مالزي، اندونزي، عربستان، آفريقاي جنوبي، ويتنام و نروژ نيز به ترتيب رتبه هاي چهارم تا 24 را به خود اختصاص داده اند.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
================
- همه چیز در خصوص حقوق مادام العمر سیاسیون
- چهار قدم برای متمایز شدن از رقیبان
- کن,بهشتی همین نزدیکی ها
- پول پلاستیکی هم آمد!
- 5 اختراع مهم قرن بیستم + عکس
- اعضای جدید هیات مدیره بانک سامان معرفی شدند
- با این پسوردها،هک میشوید!
- اندازه کوچکترین خودروی جهان چقدر است؟
- 4 روش ساده برای احترام به کارمندان
- فرمول کوکاکولا بعد از ۱۲۵سال لو رفت!
- ساختمانی که پارکینگش روبروی اتاقتان است!
- نظام سرمایه داری را چقدر می شناسید؟
- چگونه در یک عکس،فایل هایمان را مخفی کنیم؟
- گزارش تصویری/ با عجایب هفتگانه طبیعی زمین آشنا شوید
- دستگاه های پخش موسیقی از فونوگراف تا آی پاد + عکس
- آرتور لوینسون، رئیس اپل شد
- چطور از افسردگی روزهای تعطیل فرارکنیم
- گزارش تصویری/ خانه هایی با طعم زنجبیل
- مشکلات بانک ملی تا دو روز آینده ادامه می یابد
- سایت کلاهبرداری که آنلاین دیش می فروشد+تصویر
- باز هم عدم هماهنگی ارگان ها کار دست مردم داد
- گزارش تصویری/ پایان برلوسکونی
- اگر از این سایت ها خرید کردید به پلیس مراجعه کنید
- عکس/ شغلي با ولتاژ بالا!
- کارهایی که باعث تنفر همکارانتان از شما می شود!
- سگ خوش اشتها پول های صاحبش را نوش جان کرد! + عکس