يک موسسه مشهور توليد نرم افزارهاي مقابله با ويروسهاي رايانهاي روز جمعه اعلام کرد تعداد حملات اينترنتي موسوم به «فيشينگ» که از طريق کامپیوترها صورت ميگيرد، ظرف يک سال گذشته 87 درصد در کل جهان افزايش يافته است.
به گفته موسسه روسي کاسپرسکي Kaspersky که در زمينه توليد نرم افزارهاي مقابله با ويروسهاي رايانهاي فعاليت گستردهاي دارد، 37 ميليون و 300 هزار کاربر اينترنتي ظرف يک سال گذشته قرباني اين گونه حملات بودهاند.
کاسپرسکي اعلام کرد «تعداد سايتها و سرورهاي تقلبي استفاده شده در اين حملات از سال 2012 تاکنون سه برابر شده و بيش از 50 درصد از اين حملات، با کپي برداري از سايتهاي اينترنتي بانکها و ديگر موسسات مالي صورت گرفته است.
فیشینگ در واقع تلاش برای بدست آوردن اطلاعاتی مانند نام کاربری، رمز عبور، اطلاعات حساب بانکی و…به وسیله جعل یک وبسایت، آدرس ایمیل و اطلاعاتی از این دست است.
بیشترین خطر فیشینگ برای شبکههای اجتماعی و وبسایتهای پرداخت آنلاین است. علاوه بر آن، ایمیلهایی که با این هدف ارسال میشوند و حاوی پیوندی به یک وبسایت هستند در اکثر موارد حاوی بدافزار هستند.
برای جلوگیری از افزایش آمار فیشینگ و سرقت اطلاعات باید آگاهی کاربران را افزایش داد. نباید به ایمیل هایی که در آنها از کاربر خواسته شده فرمی را پر کنید اطمینان کرد. نباید اطلاعات حساب کاربری خود را در اختیار سایت ها قرار داد. کاربران برای پرداخت آنلاین باید از درگاه های مخصوص بانک ها استفاده کنند و همچنین باید به ایمیل های اسپم بی اعتنا بود و آنها را پاک کرد.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- درقاب تصویر/ دریاچه چورت یا میانشه
- ۱۰ ابررایانه جهان را ببینید و بشناسید /عکس
- کلاهبردارخونسرد بانک را شناسایی کنید/عکس
- فرهنگ سازمانی چیست؟!
- موفقیت اقتصادی با رعایت چهار اصل ساده
- آمادگی برای سپردهگذاری بخشی از منابع صندوق توسعه ملی در بانک توسعه صادرات ایران
- آب یک میلیارد ساله، چه مزهای میدهد؟!
- حساب بانکی و انواع آن
- ۶ دلیل برای اینکه کارتان را عوض کنید
- خبرروز/ آدم مشهورها درشادی صعود تیم ملی
- طنز/درحاشیه انتخابات
- داستانک اختصاصی/ لبخند می زد
- فناوری/ آیا فیسبکوک و سامسونگ شریک می شوند؟!
- سبک زندگی/ ۱۰ روش برای اینکه همیشه با انگیزه باشید
- ۷ روش کاهش فشار عصبی در محیط کار
- فارکس چیست؟