شما ممکن است پس از گذشت چند ماه، متوجه شوید که سرعت تبلت یا گوشی هوشمند اندرویدیتان بهطور قابل توجهی افت کرده است. انجام کارهای ساده مانند: سوئیچ کردن بین اپلیکیشنها، سختتر شده است. حتی برای بازشدن صفحه اصلی، با مکث چند ثانیهای سیستم عامل اندروید مواجه خواهید شد. این تاخیر در تمام فعالیتهای این سیستم عامل برروی گوشی شما آزار دهنده است اما برای خلاص شدن از شر آن، چهباید کرد؟!
راهنماییها و نکات سادهای که در ادامه آمده است، میتواند تجربه داشتن یک گوشی هوشمند اندرویدی بدون مکث را برایتان به ارمغان آورد. با آیتیرسان همراه باشید…
۱- برنامههای غیر کاربردی را حذف یا غیر فعال نمایید. هر دیوایس هوشمندی دارای حافظه محدودی است و اگر مقدار آن کاهش پیدا کند، سرعت انجام فعالیتها به طور قابل ملاحظهای کاهش مییابد. اگر شماهم تلفن همراه یا تبلت هوشمند خود را با تصاویر، آهنگ و یا برنامههای رنگارنگ پر کردهاید، توصیه میکنیم تا با حذف یا غیرفعال سازی برخی از آنها، فضای خالی کارت حافظه خود را گسترش دهید. انتقال اطلاعات ضروریتان به سرویسهای ابری نظیر گوگل درایو Dropbox میتواند در افزایش میزان حافظه خالی، مفید واقع شود.
بهمنظور حذف برنامههای غیرضروری، میتوانید بخش تنظیمات گوشی هوشمند خود مراجعه کرده و گزینهای را با عنوان “Manage Apps” انتخاب کنید. سپس برنامه غیرضروری را از لیست اپلیکیشنها پیدا کرده و با انتخاب آن و لمس گزینه “Uninstall”، آن را حذف نمایید. دقت کنید که برنامههای پیشفرض سیستم عامل اندروید یا برنامههایی که سازندگان دیوایس شما برروی آن ریختهاند، قابل حذف نیستند چراکه آنها یک bloatware به حساب میآیند. البته با غیرفعال کردن آنها، بخش قابل توجهای از حافظه رم گوشی هوشمند شما آزاد خواهد شد.
در گوشی و تبلتهای هوشمند که کاربران میتوانند حافظه داخلی را از طریق کارت حافظه جانبی افزایش دهند، گزینهای برای انتقال برنامهها به “کارت حافظه” وجود دارد. برای اینکار، وارد تنظیمات شده، بهمنوی نرمافزارها مراجعه کرده و برنامهای را که میخواهید به کارت حافظه منتقل کنید را، انتخاب کرده و گزینه “انتقال به کارت SD” را امتحان نمایید.
۲- حافظه “Cache” یا پنهان برنامههای خود را خالی کنید. حافظه پنهانی که اپلیکیشنها ایجاد میکنند در طول زمان، بر عملکرد دستگاه دیوایس هوشمند تاثیر میگذارد. حذف این حافظه پنهان از طریق تنظیمات کار سادهای است اما تعدادی برنامه برای اینکار وجود دارد که پیشنهاد میکنیم، حتما امتحان کنید. محبوبترین برنامههایی که میتوانید برای اینکار پیدا کنید عبارتند از Clean Master و App Cache Cleaner، که هردو به صورت رایگان از فروشگاه گوگل پلی استور قابل دانلود هستند.
۳- استفاده از ویجتها و تصاویر زنده را محدود کنید. بسیاری از کاربران سیستم عامل اندروید، فکر میکنند که ویدجتها یکی از مهمترین مزایای این سیستم عامل به شمار میرود. استفاده از ویدجت برای دسترسی سریعتر به برخی از برنامههای کاربری میتواند مفید باشد اما باعث خواهد شد تا عمر باتری دستگاه شما کاهش پیدا کرده و تاثیر بسیار بدی را متوجه دیوایس شما نماید.
کاهش تعداد ویدجتها میتواند در سومین قدم برای افزایش سرعت تبلت یا تلفن هوشمند شما موثر واقع شود اگرچه توصیه میکنیم از آنها اصلا استفاده نکنید. بدین منظور میتوانید با نگه داشتن چند ثانیهای ویدجت مورد نظر و انتقال آن به آیکون سطل زباله، سرعت بسیار بالاتری را از اندروید تجربه کنید.
یکی دیگر از ویژگیهای بسیار جالبی که سیستم عامل اندروید دارد و من به شخصه آن را خیلی دوست دارم، امکان استفاده از live wallpaperها به عنوان تصویر پسزمینه است. با اینکه آنها جذاب به نظر میرسند، اما استفاده از لایو پیپرها به عنوان تصویر پس زمینه، میتواند سرعت دستگاه شما را به شدت کاهش دهد و باتری را نیز زودتر خالی نماید.
۴- انیمیشنها را غیر فعال کنید. یک گزینه برای برای تنظیمات پیشرفته سیستم عامل اندروید وجود دارد که برای کاربران بسیار حرفهای طراحی شده است. با اینحال توصیه میکنیم که از این تنظیمات تا زمانی که از صحت عملکرد آنها مطلع نشدهاید، استفاده نکنید. اگرچه در این بخش گزینهای برای غیرفعال کردن انیمیشنهای سیستمی گنجانده شده است که با غیرفعال کردن آن، میتوانید جانی تازه به سرعت لاک پشتی ( یاد سرعت اینترنت افتادم!) دیوایس هوشمند اندرویدی خود بدهید. بدین منظور، میتوانید به بخش تنظیمات مراجعه کرده و گزینه Developer options را انتخاب کنید. اکنون این بخش را فعال کرده و گزینههای Window animation scale, Transition animation scale و Animator duration scale را غیر فعال نمایید. با غیرفعال شدن این 3 گزینه، انیمیشنهای باز و بسته کردن اپلیکیشنها و سوئیچ بین آنها، غیرفعال خواهد شد. میدانیم که ممکن است کمی در زیبایی ظاهر سیستم عامل اندروید گوگل تاثیر منفی داشته باشد اما در عوض، سرعت گوشی شما چند برابر میشود.
۵- بهروزرسانیهای نرم افزاری جدید را هرچند هفته یکبار، دریافت کنید. سازندگان معتبری از جمله سامسونگ، سونی، الجی و HTC به طور مستمر بروزرسانیهای نرم افزاری جدیدی را برای محصولات خود عرضه میکنند. از نظر مشکلات امنیتی و عدم ثبات سرعت سیستم عامل اندروید، ضروری به نظر میرسد که با دریافت جدیدترین بستههای بهروزرسانی سیستمی، دیوایس شما از آخرین فریمور ارائه شده بهره بگیرد. برخلاف حساسیست بالای این موضوع، کمپانی هواوی هرچند مدت آنهم به صورت کاملا تفریحی، بهروزرسانی را برای محصولات خود ارائه میکند که نشان از اعتماد بالای این سازنده به سرعت سیستم عامل اندروید گوگل دارد!
۶- روت، رام و بیشتر…
افرادی که همواره به استقبال خطر میروند و کاربران حرفهای، همواره تلاش میکنند تا تلفن هوشمند یا تبلت خود را روت نمایند. با این انجام این عمل، دروازهای از ویژگیهای جدید و متفاوت به سوی دیوایس شما گشوده خواهد شد. حتی با روت کردن دستگاه خود، میتوانید پردازنده خود را اورکلاک کرده و یا رامهای سفارشی متعددی را برروی آن نصب کنید. با اینحال روت کردن محصولات اندرویدی میتواند باعث شود تا پشتیبانی گارانتی از تلفن هوشمند و یا تبلت شما برداشته شود. آنروت کردن نیز میتواند برای رفع این مشکل، مفید باشد.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- ارزش پول ملی تقویت شد
- دومین نشست مدیران بانک توسعه صادرات با نمایندگان مجلس برگزار شد
- صف خرید پتروشیمی از ایران
- نرخ ارز،طلا وسکه نیم روز ۴ آذر ۹۲
- گوگل مجبور به پرداخت غرامت ۱۷ میلیون دلاری شد
- کلاهبرداری با فروش سیم کارت سوخته
- سفر به ۳۰ سال قبل گوگل
- تور بدبختی برای ثروتمندان
- خودکار تقلب، فقط دو هزار تومان!
- چگونه شاد و پرانرژی شویم؟
- ۶ کاربرد جالب و مفید اندروید را حتما بدانید
- برداشت غیرمجاز از حساب دیگران
- کاهش قیمت جهانی نفت درپی توافق ژنو
- استخدام های روز ۳ آذر ۹۲
- مزد ۹۳ چگونه تعیین می شود؟
- ریز فاکتورهای موفقیت
- ۵ برگ برنده سامسونگ برای گالکسی اس