وزیر کشور گفت: ۶۳ درصد معتادان کشور شاغل و دارای مهارت هستند.
خبرگزاری مهر: وزیر کشور گفت: ۶۳ درصد معتادان کشور شاغل و دارای مهارت هستند.
عبدالرضا رحمانيفضلي در جلسه اين شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان اظهار داشت: با توجه به جمعیت یک میلیون و 325 هزار نفری معتادان کشور و با احتساب جمعیت خانواده های معتادان می توان گفت که در حال حاضر 5/5 تا 6 ميليون نفر از هموطنان درگیر مشكل اعتیاد هستند.
با توجه به اینکه قریب به ۵۳ درصد معتادان کشور متاهل هستند، بر این اساس ۷۰۰ هزار نفر از زنان کشور که همسران این افراد هستند دچار نگرانی ها و دغدغههای زیاد و همچنین در معرض آسیبهای اجتماعی هستند و با احتساب حداقل دو فرزند برای معتادان متاهل، یک میلیون و 400 هزار نفر از فرزندان اين كشور در مدار ناهنجاریهاي ناشي از اعتياد قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد:آمارها نشان میدهد که 55 درصد طلاقهای کشور ناشی از اعتیاد است که این امر نیز به نوبه خود آثار روحی و روانی زیادی بر فرزندان و همسران افراد معتاد برجای میگذارد.
رحمانيفضلي با اشاره به صرف هزینههای میلیاردی برای مواد مخدر از سوی افراد معتاد، تصریح کرد: علاوه بر این هزینههای مادی، هر سه ساعت یک نفر از هموطنان ما بر اثر اعتیاد جان خود را از دست میدهد، با توجه به اینکه این افراد میتوانند به عنوان نیروی کار در اقتصاد کشور موثر باشند مرگ آنها هزینههای معنوی و مادي بيشماري را بر کشور تحمیل می کند.
وی با اشاره به اینکه ۶۳ درصد معتادان کشور شاغل بوده و دارای مهارت هستند، تصریح کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات معتادان عدم پذیرش آنها از سوی جامعه است که مسئولان باید علاوه بر تلاش تغییر دیدگاه مردم نسبت به معتادان بهبود یافته در راستای اشتغال آنها نیز با برنامهریزیهای مناسب اقدام کنند.
دبيركل ستادمبارزه با مواد مخدر افزود: با توجه به اینکه بيش از ۸۰ درصد درمان معتادان در کشور از سوی تشکلهای مردمی و بخش خصوصی صورت میگیرد باید تلاش بیشتری در راستای حمایت و ایجاد تشکلهای مردمی تشكلهاي درماني، پيشگيري و تشكلهاي صيانتي انجام شود.
وي گفت: مشارکت مردم و ایجاد تشکلهای مردمی در زمینه مبارزه با مواد مخدر از فعالیتهای دولتی در این حوزه تاثیرگذارتر است و از اهمیت بالایی برخوردار ميباشد، باید مردم را در این امر مشارکت داد، چراکه مبارزه با اعتیاد اگر در حوزه دولت بسیار موفق و با انگیزه نیز عمل کند نمیتواند تاثیرگذاری فعالیتهای مردمی در این حوزه را به همراه داشته باشد، باید مردم پای کار بیایند و از طریق صدا و سیما و رسانههای محلی و مکتوب، علما، هنرمندان و غیره در راستای آگاهسازی مردم فعالیت شود.
رحمانيفضلي تحقق رويكرد اجتماعی كردن مبارزه با مواد مخدر را نیازمند آگاهی مردم دانست و افزود: آگاهسازی مردم گامی بسیار موثر و نتیجهبخش در تحقق اين رويكرد است. در عين حال آگاهیبخشی و مسئولیتپذیری مردم میتواند به وسیله مراجع ذينفوذ همچون هنرمندان، امامان جمعه، اساتید دانشگاه و علما صورت بگیرد.
وزیر کشور تصريح كرد: امروزه بايد بحث مبارزه با مواد مخدر را اجتماعي كرد و از مردم خواست پاي كار بيايند، اجراي اين امر بايد توسط رسانههاي محلي راديو و تلويزيون، ائمه جمعه و جماعت و علما و مسئولين به مردم انجام شود و حضور جدي تشكلها در حوزه مبارزه با مواد مخدر تاثير بهسزايي در اجتماعيكردن امر مبارزه دارد و در استانهاي كشور بايد تشكلهاي صيانتي نيز تشكيل داد.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
=================
- آغاز ریزش بنزین ۴۰۰ تومانی کارتها
- شگرد جدید سرقت از کارت های بانکی
- رایحه برند سامان رونمایی شد!
- نرخ ارز،طلا وسکه نیم روز ۴ خرداد ۹۳
- بزرگترین آزمون استخدامی سال۹۲ بی نتیجه ماند
- پوشک بچه، ماهانه ۲۰۰ هزار تومان
- دستبرد اینترنتی به حساب بانکی همسایه سالخورده
- پاسخ سازمان هدفمندی به ابهامات یارانهای
- استخدام های روز۳ خرداد ۹۳
- نرخ ارز،طلا وسکه پایان وقت اداری ۳ خرداد ۹۳
- شهادت ۴ کارمند ایرانی شرکت انتقال گاز در عراق
- اجرای چراغ خاموش آزادسازی بلیت هواپیما
- طرح ۱۲ هزار میلیاردی برای افزایش جمعیت