خدمات بانک توسعه تعاون با فعالیت تعاونی‌ها پیوند خورده است

چهارشنبه ، 2 مرداد 1398 ، 12:11
عضو هیئت‌مدیره بانک توسعه تعاون گفت: ارائه خدمات تخصصی بانک توسعه تعاون با فعالیت فعالین اقتصادی بخش تعاون در حوزه‌های مختلف پیوند خورده است.

عباس نجفی عضو هیئت‌مدیره بانک توسعه تعاون صبح امروز در جلسه مشترک برخی از مدیران ستادی این بانک با اعضای هیئت‌مدیره شرکت تعاونی توسعه سازه‌های فولاد ایرانیان بابیان مطلب فوق اظهار داشت: وجود ظرفیت‌های بالقوه و مزیت‌های رقابتی در فعالیت‌های بسیاری از فعالین اقتصادی بخش تعاون به‌ویژه در حوزه تولید و توسعه سازه‌های فولادی سبب پیوند ناگسستنی خدمات قابل‌ارائه بانک توسعه تعاون باکم و کیف فعالیت‌های شرکت‌های تعاونی شده است.

وی با اشاره به توانمندی‌های قابل‌توجه کشورمان در ارتباط با ایجاد زیرساخت‌های فلزی و همچنین ساخت و تولید سازه‌های فلزی در این خصوص گفت: ضریب اشتغال‌زائی و امکان خلق ثروت و نیز ارزش‌افزوده ازجمله مزیت‌های رقابتی این‌گونه فعالیت‌ها در بخش‌های زیرساختی است که نیازمند حمایت و پشتیبانی بانک‌ها و به‌ویژه بانک تخصصی-توسعه ای تعاون می‌باشد.

نجفی افزود: برقراری تفاهم‌نامه‌های همکاری زمینه‌ساز و تسهیل‌کننده شرایط لازم برای ایجاد و خلق ارزش در جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی تشکل‌های تعاونی فعال در این‌گونه بخش‌ها است.

عضو هیئت‌مدیره بانک توسعه تعاون در ادامه با اشاره به رسالت اصلی این بانک در حمایت حداکثری از فعالین بخش تعاون دراین‌ارتباط خاطرنشان کرد: تعریف و تبیین مدل متناسب اقتصادی ضمن هموار نمودن زمینه همکاری‌های متقابل، شرایط ارائه خدمات به متقاضیان و مشتریان مختلف را در بخش‌ها و زیربخش های گوناگون اقتصادی تسهیل و تسریع خواهد ساخت.

وی همچنین گفت: تجهیز فعالیت تشکل‌های تعاونی به علم و دانش روز و اتکا آن‌ها به نوآوری‌ها و خلاقیت‌های ویژه سبب ورود محصولات تولیدی آن‌ها به چرخه بازار در چارچوب اقتصاد مقاومتی خواهد بود.

نجفی با تأکید بر اشتراک منافع اقتصادی گردانندگان اصلی تعاونی‌ها و اعضای آن‌ها در یک نظام جامع و مطمئن، دراین‌باره اضافه کرد: همکاری صمیمانه و هم‌افزایی فوق‌العاده در نظام فعالیتی تعاونی‌ها ضمن دربرداشتن موضوع مهم اشتغال –موجب خلق ثروت و به‌تبع آن ایجاد ارزش‌افزوده موردنیاز است و طبیعتاً تزریق اعتبار و منابع کارگشا به این‌گونه فعالیت‌ها متضمن رونق اقتصادی و شکوفایی فضای کسب‌وکار در چرخه بازار می‌باشد.

در ادامه البرزی مدیر امور اعتباری و سرمایه‌گذاری بانک توسعه تعاون نیز ضمن تأکید بر تأمین مطالبات و درخواست‌های تعاونی‌ها توسط این بانک در این خصوص گفت: تأمین حد اعتباری متقاضیان تعاونی فعال در حوزه تولید سازه‌های فولادی و فلزی از طریق گشایش LC، خرید دین، سرمایه در گردش و صدور ضمانت‌نامه‌ها امکان‌پذیر است و دراین‌ارتباط بانک توسعه تعاون از عملکرد بسیار مطلوبی برخوردار بوده است.

شایان‌ذکر است در این نشست مدیران امور شعب، امور بین‌الملل، امور مشتریان و بانکداری شرکتی و همچنین مدیریت شعب استان تهران بانک توسعه تعاون نیز حضور داشتند.

► حضور موفق شناسا، از شرکت‌های گروه مالی پاسارگاد در نمایشگاه الکامپ
تقدیر ویژه رئیس دفتر رئیس جمهور از نقش آفرینی بانک ها در رونق تولید ◄

مطالب مرتبط

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟

بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.


بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

خرج 205 هزار میلیاردتومانی برای فروکش التهاب بازار بین بانکی+ نمودار

نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود....


اقتصادنیوز: نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود در کانال 23.5 درصد باقی مانده و با کاهشی بسیار جزئی مواجه شده است.

به گزارش اقتصادنیوز، این درحالیست که میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز نیز که یکی از ابزار کنترل نرخ بهره است، از مرز 205 همت در هفته گذشته فراتر رفته و اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در حدود کمتر از 3 همت رقم خورده است. چکیده این موارد می‌تواند به معنای فروکش کردن التهاب تقاضای بانکی در ازای تزریق 205 همتی به بازار باز باشد.


جزئیات نرخ بهره بین بانکی در هفته گذشته

بر اساس آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 12 اردیبهشت 1403 معادل 23.5 درصد اعلام شده است که در مقایسه با دو هفته گذشته خود از ثبات نسبی برخوردار بوده است. این درحالیست که در اواخر سال 1402 و ابتدای 1403 نرخ بهره بین بانکی که به نوعی قیمت توافقی استقراض منابع مالی بین بانک‌ها به شمار می‌آید، با التهاب بازارها در نتیجه مسائل مربوط به آخر سال با افزایش مواجه شده بود و در اولین هفته فروردین معادل 23.62 درصد به ثبت رسید.


بر اساس گزارش اکوایران، به‌طور کلی بانک‌ها نیز مانند اشخاص حقیقی می‌توانند در صورت نیاز به منابع مالی از یکدیگر به مدت 24 تا 48 ساعت استقراض کنند. نرخ بهره این عملیات نیز به صورت شناور در یک کانال مدیریت شده توسط بانک مرکزی شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی مهمترین نرخ بهره در اقتصاد تلقی می‌شود، سیاستگذار پولی عموما با هدف کنترل نرخ بهره با استفاده از ابزاری مانند عملیات بازار باز و اعتبارگیری قاعده‌مند اقدام به دخالت غیرمستقیم در روند تغییرات نرخ بهره می‌کند.


فروکش التهاب در بازار بین بانکی در ازای تغذیه 205 همتی از بازار باز

بر اساس مطالعات، تغییرات نرخ بهره تابع فشار مازاد تقاضا در بازار بین بانکی است که بر اساس آن هرگاه مازاد تقاضا افزایش یابد فشارها در جهت بالاتر رفتن نرخ بهره شکل می‌گیرد. در مقابل هرگاه مازاد عرضه شدت بیشتری داشته باشد، بانک‌ها حاضرند در ازای نرخ بهره پایین‌تری به متقاضیان اعتبار قرض دهند و نرخ بهره کاهش می‌یابد. زمانیکه فشار تقاضا در بازار بین بانکی بالا باشد بانک مرکزی ممکن است تشخیص دهد که با استفاده از عملیات بازار باز بخشی از تقاضا را تامین کند تا فشار زیادی بر نرخ بهره بین بانکی وارد نشود.


مشاهده می‌شود میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز از ابتدای 1403 تا تاریخ مورد بررسی، حجم بالایی داشته است و در هفته اخیر به بیش از 205 همت که به نوعی سقف تاریخی محسوب می‌شود رسیده است. در مقابل اعتباردهی قاعده‌مند بانک‌ها از بانک مرکزی کاهش یافته که به نوعی می‌تواند نشان‌دهنده بازگشت آرامش به بازار بین بانکی در ازای تزریق اعتبار 205 همتی به بازار باز باشد

بنر