بیانیه رسمی بانک ملی ایران درباره برخی فضاسازی های تخریبی علیه این بانک

سه شنبه ، 17 تیر 1399 ، 15:28
به گزارش بانکی به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، متن بیانیه به این شرح است:


به نام خدا

در شرایطی که کشور به ویژه بخش اقتصاد و بانکی آن از هر طرف توسط دشمنان این مرز و بوم آماج حملات و تحریم های ناجوانمردانه قرار گرفته و در این شرایط بیشترین مسئولیت بر دوش بانک ها نهاده شده است تا به کشور و مردم کمک شود، تخریب بلاوجه و دور از انصاف نهادهای اقتصادی و خدمتگزار همچون بانک ملی ایران و مدیران آن در فضای مجازی، خدمت به دشمنان ملت است.

روش بانک ملی ایران طی بیش از 9 دهه فعالیتش نشان می دهد که حساسیت به منابع عمومی در اختیار بانک بسیار زیاد است، به طوری که به استناد آمار موجود، اهتمام این بانک به وصول مطالبات معوق بیش از میانگین کل نظام بانکی است.

اکنون کمترین نسبت مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات بانکی (NPL)در کل نظام بانکی متعلق به بانک ملی ایران است و این خود گواهی بر کذب بودن اطلاعات داده شده به برخی منابع خبری غیرموثق است.

با این حال لازم است به اطلاع تمامی اصحاب رسانه، مشتریان محترم بانک و عموم مردم عزیز کشور برسانیم آنچه میان این بانک و همه مشتریان در جریان است، چیزی جز قانون نیست.

بانک ملی ایران در راستای منویات مقام معظم رهبری به استناد قوانین ابلاغی مجلس شورای اسلامی، بانک مرکزی، شورای پول و اعتبار و دولت محترم، حداکثر همکاری را با مشتریان و به ویژه فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان دارد و با رعایت همه جوانب، اجازه نمی دهد منابع بانک ضایع شده و هدر رود.

بانک ملی ایران در حالی که نقش قابل توجهی در حمایت از تولیدکنندگان دارد، به رونق و جهش تولید نیز متعهد است و منافع کارگران، سهامداران و سیاست های کلی نظام را نیز همواره در نظر دارد.

برخی فضاسازی های تخریبی اخیر دقیقا بلافاصله پس از توفیق شایسته مرجع قضایی، ضابطین محترم و بانک ملی ایران برای فراهم آوردن مقدمات قطعی تسویه کل تسهیلات دریافتی بدهکار که توام با حفظ ملاحظات تولید و اشتغال نیز صورت گرفته و مورد تصدیق مقامات ارشد قضایی و نظارتی است، با اهداف مشخص علیه بانک ملی ایران آغاز شده است.

از عموم فعالان رسانه ای انتظار می رود با توجه به رسالت و اخلاق حرفه ای خود، پیش از بازنشر و یا انتشار ادعاهای مطرح شده علیه بزرگترین بانک کشور که روزانه به میلیون ها نفر از هموطنان خدمت رسانی می کند، صحت آنها را سنجیده و از دامن زدن به تخریب منافع ملی که خواست دشمنان نظام و انقلاب است، بپرهیزند، چون در غیر این صورت ممکن است خود در صف تخریب کنندگان اعتماد عمومی قرار گیرند.

متهم کردن افراد یا سازمان و خدشه دار کردن حیثیت و ریسک شهرت آن در فضای رسانه ای، البته کاری است سهل و آسان، اما درخواست اثبات ادعاهای مطرح شده علیه بانک ملی ایران نیز خواسته ای به حق و قانونی این بانک است که در وقت مقتضی به آن اقدام می شود.


► طرح تسهیلاتی"تأمین" در بانک رفاه کلید خورد
قیمت دلار در بازار امروز تهران ۱۳۹۹/۰۴/۱۶ ◄

مطالب مرتبط

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟

بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.


بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

خرج 205 هزار میلیاردتومانی برای فروکش التهاب بازار بین بانکی+ نمودار

نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود....


اقتصادنیوز: نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود در کانال 23.5 درصد باقی مانده و با کاهشی بسیار جزئی مواجه شده است.

به گزارش اقتصادنیوز، این درحالیست که میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز نیز که یکی از ابزار کنترل نرخ بهره است، از مرز 205 همت در هفته گذشته فراتر رفته و اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در حدود کمتر از 3 همت رقم خورده است. چکیده این موارد می‌تواند به معنای فروکش کردن التهاب تقاضای بانکی در ازای تزریق 205 همتی به بازار باز باشد.


جزئیات نرخ بهره بین بانکی در هفته گذشته

بر اساس آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 12 اردیبهشت 1403 معادل 23.5 درصد اعلام شده است که در مقایسه با دو هفته گذشته خود از ثبات نسبی برخوردار بوده است. این درحالیست که در اواخر سال 1402 و ابتدای 1403 نرخ بهره بین بانکی که به نوعی قیمت توافقی استقراض منابع مالی بین بانک‌ها به شمار می‌آید، با التهاب بازارها در نتیجه مسائل مربوط به آخر سال با افزایش مواجه شده بود و در اولین هفته فروردین معادل 23.62 درصد به ثبت رسید.


بر اساس گزارش اکوایران، به‌طور کلی بانک‌ها نیز مانند اشخاص حقیقی می‌توانند در صورت نیاز به منابع مالی از یکدیگر به مدت 24 تا 48 ساعت استقراض کنند. نرخ بهره این عملیات نیز به صورت شناور در یک کانال مدیریت شده توسط بانک مرکزی شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی مهمترین نرخ بهره در اقتصاد تلقی می‌شود، سیاستگذار پولی عموما با هدف کنترل نرخ بهره با استفاده از ابزاری مانند عملیات بازار باز و اعتبارگیری قاعده‌مند اقدام به دخالت غیرمستقیم در روند تغییرات نرخ بهره می‌کند.


فروکش التهاب در بازار بین بانکی در ازای تغذیه 205 همتی از بازار باز

بر اساس مطالعات، تغییرات نرخ بهره تابع فشار مازاد تقاضا در بازار بین بانکی است که بر اساس آن هرگاه مازاد تقاضا افزایش یابد فشارها در جهت بالاتر رفتن نرخ بهره شکل می‌گیرد. در مقابل هرگاه مازاد عرضه شدت بیشتری داشته باشد، بانک‌ها حاضرند در ازای نرخ بهره پایین‌تری به متقاضیان اعتبار قرض دهند و نرخ بهره کاهش می‌یابد. زمانیکه فشار تقاضا در بازار بین بانکی بالا باشد بانک مرکزی ممکن است تشخیص دهد که با استفاده از عملیات بازار باز بخشی از تقاضا را تامین کند تا فشار زیادی بر نرخ بهره بین بانکی وارد نشود.


مشاهده می‌شود میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز از ابتدای 1403 تا تاریخ مورد بررسی، حجم بالایی داشته است و در هفته اخیر به بیش از 205 همت که به نوعی سقف تاریخی محسوب می‌شود رسیده است. در مقابل اعتباردهی قاعده‌مند بانک‌ها از بانک مرکزی کاهش یافته که به نوعی می‌تواند نشان‌دهنده بازگشت آرامش به بازار بین بانکی در ازای تزریق اعتبار 205 همتی به بازار باز باشد

بنر