کلاسهای آموزشی ویژه کلاهبرداران!

ارسال شده توسط eco در ۲۶ فروردین ۱۳۸۸

article-1169654-03d69944000005dc-88_233x569شانا مدوف ، دختر برادر بزرگترین کلاهبردار امریکایی از ترس دستگیری و زندانی شدن ، با ثبت نام در کلاسهای آمادگی برای زندان ، در حال مطالعه برای ادامه ی زندگی خود در زندان است!

هر چند هنوز مدرکی برای اثبات جرم او در همکاری با امپراطوری کلاهبرداری مدوف به دست نرسیده است ، اما کار کردن این خانم ۳۸ ساله برای مدوف یکی از نقاط ابهام پرونده وی بوده و امکان دستگیری و محاکمه ی او نیز وجود دارد. به گزارش نیویورک پست ، شانا ، با یکی از مشاوران حوزه ی مجرمان اقتصادی وال استریت صحبت کرده و در این خصوص از وی راهنمایی خواسته است.

شانا دختر پیتر – برادر ۶۳ ساله ی برنارد – است ، وی چندین سال در استخدام عموی خود بوده و در این مدت به بسیاری از مدارک واسناد و روش های برنارد ، دسترسی داشته است ، با توجه به سکوت برنارد در خصوص روشهای کلاهبرداری اش ، مقامات قضایی ، شانا را بهترین گزینه برای اعتراف در خصوص روشهای مدوف می دانند.

گفتنی است شانا در این کلاسهای آمادگی که ۵۰۰ یورو برای آن پرداخته است و از سوی موسسه وال استریت برای مجرمان اقتصادی برگزار می شود، روشهای زندگی بهتر در زندان ، جلوگیری از تجاوز و ضرب و شتم از سوی زندانبانان و زندانیان ، یاد گرفتن لغات عامیانه و بی ادبانه برای تعامل با هم سلولی ها و هم چنین چگونگی رهایی و همکاری با بازجویان ، را فرامی گیرد.

در همین زمینه بخوانید:

نسخه امریکایی سریال شهرام جزایری!


اوباما : کمی صبر و ایستادگی داشته باشید!

ارسال شده توسط eco در ۲۶ فروردین ۱۳۸۸

 

obama-sadباراک اوباما  که روز سه‌شنبه، ۱۴ آوریل، سه ماه پس از راه یافتن به کاخ سفید، در دانشگاه جرج تاون در واشنگتن سخن می‌گفت، لازمه‌ی پایان‌یافتن بحران مالی جهانی را یک مبنای تازه برای اقتصاد آمریکا و انجام تحولات سیاسی در این کشور دانست.

او در سخنرانی خود گفت: « بدون شک ایام سختی است، ولی ما برای اولین بار ما شاهد بارقه‌هایی از امید هستیم.» اوباما اقتصاد آمریکا به هنگام به دست گرفتن زمام امور در ژانویه را به خانه‌ای بناشده بر شن تشبیه کرد و افزود: «اقتصاد نوین آمریکا که از سخت‌ترین بحران‌های هفت دهه‌ی گذشته جان سالم به در برده، باید بر شالوده‌هایی پایدار و سنگی بنا شود.»

رئیس جمهور آمریکا بعدتر مردم کشورش را به ایستادگی و پایداری در برابر بحران دعوت کرد و گفت: «رکود اقتصادی همچنان نابودی بیشتر موقعیت‌های شغلی،  مصادره‌ی خانه‌های شهروندان و درد و رنج بیشتردر پی خواهد داشت.» اوباما بخش مالی را همچنان درگیر بحران، بازارها را دستخوش نوسان و نظام پرداخت وام و اعتبار را غیرمطلوب توصیف کرد. ولی او تأکید کرد که دولتش در همه‌ی جبهه‌ها برای رونق مجدد اقتصاد تلاش خواهد کرد.

بیکاری، مشکلی بزرگ

یکی از مشکلات کنونی اقتصاد آمریکا که با اندکی تأخیر نمایان شده، وضعیت نابسامان بازار کار است. نرخ بیکاری اینک به  ۵ / ۸ درصد رسیده که در ۲۵ سال گذشته بی‌سابقه است.

اوباما در ادامه سخنرانی خود،  صنایع اتوموبیل‌سازی را نیز مشمول دورانی از رنج و تغییرات نامطلوب توصیف کرد. به گفته‌ی وی برای بیرون‌کشیدن این رشته از بحران به تصمیمات دشوار و بعضاَ ناخوشایند برای بخش‌های بزرگی از مردم نیاز است. اوباما این نکته را مسکوت گذاشت که آیا شرکت‌های در حال ورشکستگی جنرال موتور و کرایسلر اعتبار تازه‌ای از دولت دریافت خواهند کرد یا نه. رسانه‌های آمریکا در روزهای اخیر خبر داده‌اند که دولت به جنرال موتور توصیه کرده است خود را برای اعلام ورشکستگی در تاریخ اول ماه ژوئن آماده کند.

بن برننکه، رئیس کل بانک مرکزی آمریکا نیز همچون اوباما نشانه‌های کم‌سویی از رفع رکود اقتصادی مشاهده می‌کند. او که روز سه‌شنبه، ۱۴ آوریل ، در برابر دانشجویان شهر آتلانتا در ایالت جرجیا سخن می‌گفت،  افزایش خرید و فروش خانه، صدور بیشتر اجازه‌ی ساخت‌وساز و هزینه‌ی بیشتر برای کالاهای مصرفی در هفته‌های اخیر را نشانه‌ای از رو به ثبات‌رفتن اوضاع اقتصادی دانست. به گفته‌ی وی، این شاخص‌ها اولین نشانه‌‌ی کندشدن احتمالی شیب رکود اقتصادی هستند.

با این همه، برننکه هشدار داد که غلبه بر رکود اقتصادی به موفقیت دولت در ایجاد ثبات در بازارهای مالی و به جریان انداختن دوباره روند اعطای وام و اعتبار بستگی دارد.

احتیاط در مصرف به دلیل افزایش بیکاری

در این میان، رشد منفی و غیرمنتظره‌ی درآمد معاملات خرده‌فروشی در آمریکا امید به پایان سریع رکود اقتصادی را نقش بر آب کرده است. بنا به تازه‌ترین آمار وزارت بازرگانی آمریکا، خرده‌فروشان این کشور در ماه مارس ۱ / ۱ درصد کمتر از فوریه کالا فروخته‌اند. در ماه‌های ژانویه و فوریه، این معاملات از رشدی به ترتبب برابر با ۹ / ۱ و ۳ / ۰ درصد برخوردار بوده‌اند. در ایالات متحده، معاملات غیرعمده شاخص مهمی برای وضعیت اقتصادی این کشور  به شمار می‌رود، زیرا بازدهی  اقتصادی این کشور به میزان بیش از دو سوم به مصرف خصوصی شهروندان وابسته است. کاهش نرخ مصرف و خرید کالا در ماه مارس را کارشناسان با افزایش بیکاری مرتبط می‌دانند.