افزایش استفاده از خدمات غیرحضوری بانک شهر

دوشنبه ، 12 اسفند 1398 ، 11:43
مدیر مرکزارتباطات و روابط عمومی بانک شهر با اشاره به بهره مندی مشتریان این بانک از به روزترین خدمات بانکداری الکترونیک، گفت: خوشبختانه طی روزهای اخیر و با توجه به تاکیدات بسیار مبنی بر عدم حضور مشتریان در شعب بواسطه گسترش "ویروس کرونا"، شاهد افزایش استفاده از خدمات غیرحضوری بانک شهر هستیم.

به گزارش بانکی به نقل از مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، حمیدرضا عظیمی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین راه‌های جلوگیری از انتشار ویروس کرونا کاهش رفت و آمدهای غیرضروری در سطح شهر است،افزود: خدمات بانکداری الکترونیک بانک شهر با ارائه اکثر خدمات بانکی، مراجعه به شعب و ترددهای غیرضروری را به حداقل رسانده است.

عظیمی با بیان اینکه بانکداری الکترونیک بانک شهر طی سال های اخیر و به خصوص در ایام تعطیل توانسته پاسخگوی درخواست های شهروندان باشد،افزود: هم اکنون نیز قابلیت های فراوان و منحصر به فرد"همراه شهر" و "اینترنت بانک شهر" توانسته خطر ابتلا به ویروس کرونا را برای مشتریان و خانواده آنان کاهش دهد.

وی با اشاره به خدمات رسانی پیشخوان های شهرنت بانک شهر در ساعات مختلف شبانه روز،تصریح کرد: شهروندان در بسیاری از شهرهای کشور می توانند با استفاده از خدمات این پیشخوان ها، نیازهای بانکی خود را مرتفع سازند.

عظیمی با تاکید براینکه بانک شهر به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامتی مشتریان و کارکنان اقدامات پیشگیرانه‌ای را به صورت مستمر در دستور کار قرار داده است، ادامه داد: ضدعفونی محیط شعب و ادارات مرکزی ، لغو جلسات، همایش ها و گردهمایی ها، دردسترس قرار دادن ژل ضدعفونی کننده دست ، استفاده از تمامی ظرفیت ها برای اطلاع رسانی نکات بهداشتی ویژه مشتریان و ... از مهم ترین اقدامات صورت گرفته است.


► سومین جایزه ٤٠ سکه‌ای بهارآزادی قرعه‌کشی اپلیکیشن پرداخت «صاپ» اهدا شد
راه‌اندازی سامانه ثبت درخواست خدمات بانکی بانک‌پاسارگاد ◄

مطالب مرتبط

سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد


براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.


به گزارش «تابناک»، براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت بانکی و کلیه کارت‌های متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۲۲۸۴۸‏/۰۳ مورخ ۴‏/۰۲‏/۱۴۰۳ موارد زیر را به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:


آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.


الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.


حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.


بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.‏‏‏‏‏‏

بنر