دکتر عباس عرب مازار و دکتر رضا حسینی عضو هیات مدیره بانک کشاورزی شدند

دوشنبه ، 5 اسفند 1398 ، 11:56
با حکم دکتر فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس مجمع عمومی بانک ها، دکتر عباس عرب مازار و دکتر رضا حسینی به عنوان اعضای جدید هیات مدیره بانک کشاورزی منصوب شدند.

به گزارش بانکی به نقل از روابط عمومی و همکاری های بین الملل بانک کشاورزی، بر اساس احکام جداگانه صادره، نامبردگان باتوجه به صورتجلسه مورخ 27 بهمن 1398 مجمع عمومی بانک ها، به عنوان اعضای جدید هیأت مدیره بانک کشاورزی انتخاب شده اند و از تلاش مسعود شریفات و کیامرز قاسمی زانیانی اعضای پیشین هیأت مدیره این بانک قدردانی شده است.

شایان ذکر است دکتر عباس عرب مازار دارای مدرک فوق لیسانس اقتصاد و نیز آمار ریاضی و دکترای اقتصاد با گرایش اقتصاد سنجی و توسعه از دانشگاه ایالتی میشیگان و در حال حاضر استاد دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی دانشگاه شهید بهشتی است. وی علاوه‏ بر سمت‏‌های مدیریتی در دانشگاه، معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه و معاون اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی هم بوده و از سال 1381 تا 1386 به عنوان مدیرامور تحقیق و توسعه بانک کشاورزی و درسالهای اخیر به عنوان عضو شورای پژوهشی و کارگروه فقهی با این بانک همکاری داشته است. از وی کتب و مقالات متعددی در حوزه‌های مختلف اقتصاد، بانکداری اسلامی و اعتبارات خرد در مجلات علمی به چاپ رسیده است.

همچنین دکتر رضا حسینی  مدرک فوق لیسانس و دکترای تخصصی خود را در رشته اقتصاد بین الملل از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرده است. وی از سال 1375 تا سال 1391 در سمت های مختلفی از جمله رییس اداره کل مدیریت ریسک و رییس اداره کل رفاه کارکنان بانک کشاورزی  و از سال 1391 تا کنون در سمت مدیرامورمالی و پشتیبانی بانک کشاورزی خدمت کرده است. وی همچنین عضو شورای پژوهشی ، شورای عالی مبارزه با پولشویی و شورای عالی بانکداری اسلامی بانک کشاورزی است. از وی مقالات و ترجمه های متعددی در حوزه‌های مختلف اقتصاد، بانکداری اسلامی و اعتبارات خرد در مجلات علمی به چاپ رسیده است.


► پرداخت 24 هزار میلیارد تومان تسهیلات در یک سال
معاون بین‌الملل بانک صادرات ایران منصوب شد ◄

مطالب مرتبط

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟

بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.


بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

خرج 205 هزار میلیاردتومانی برای فروکش التهاب بازار بین بانکی+ نمودار

نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود....


اقتصادنیوز: نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود در کانال 23.5 درصد باقی مانده و با کاهشی بسیار جزئی مواجه شده است.

به گزارش اقتصادنیوز، این درحالیست که میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز نیز که یکی از ابزار کنترل نرخ بهره است، از مرز 205 همت در هفته گذشته فراتر رفته و اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در حدود کمتر از 3 همت رقم خورده است. چکیده این موارد می‌تواند به معنای فروکش کردن التهاب تقاضای بانکی در ازای تزریق 205 همتی به بازار باز باشد.


جزئیات نرخ بهره بین بانکی در هفته گذشته

بر اساس آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 12 اردیبهشت 1403 معادل 23.5 درصد اعلام شده است که در مقایسه با دو هفته گذشته خود از ثبات نسبی برخوردار بوده است. این درحالیست که در اواخر سال 1402 و ابتدای 1403 نرخ بهره بین بانکی که به نوعی قیمت توافقی استقراض منابع مالی بین بانک‌ها به شمار می‌آید، با التهاب بازارها در نتیجه مسائل مربوط به آخر سال با افزایش مواجه شده بود و در اولین هفته فروردین معادل 23.62 درصد به ثبت رسید.


بر اساس گزارش اکوایران، به‌طور کلی بانک‌ها نیز مانند اشخاص حقیقی می‌توانند در صورت نیاز به منابع مالی از یکدیگر به مدت 24 تا 48 ساعت استقراض کنند. نرخ بهره این عملیات نیز به صورت شناور در یک کانال مدیریت شده توسط بانک مرکزی شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی مهمترین نرخ بهره در اقتصاد تلقی می‌شود، سیاستگذار پولی عموما با هدف کنترل نرخ بهره با استفاده از ابزاری مانند عملیات بازار باز و اعتبارگیری قاعده‌مند اقدام به دخالت غیرمستقیم در روند تغییرات نرخ بهره می‌کند.


فروکش التهاب در بازار بین بانکی در ازای تغذیه 205 همتی از بازار باز

بر اساس مطالعات، تغییرات نرخ بهره تابع فشار مازاد تقاضا در بازار بین بانکی است که بر اساس آن هرگاه مازاد تقاضا افزایش یابد فشارها در جهت بالاتر رفتن نرخ بهره شکل می‌گیرد. در مقابل هرگاه مازاد عرضه شدت بیشتری داشته باشد، بانک‌ها حاضرند در ازای نرخ بهره پایین‌تری به متقاضیان اعتبار قرض دهند و نرخ بهره کاهش می‌یابد. زمانیکه فشار تقاضا در بازار بین بانکی بالا باشد بانک مرکزی ممکن است تشخیص دهد که با استفاده از عملیات بازار باز بخشی از تقاضا را تامین کند تا فشار زیادی بر نرخ بهره بین بانکی وارد نشود.


مشاهده می‌شود میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز از ابتدای 1403 تا تاریخ مورد بررسی، حجم بالایی داشته است و در هفته اخیر به بیش از 205 همت که به نوعی سقف تاریخی محسوب می‌شود رسیده است. در مقابل اعتباردهی قاعده‌مند بانک‌ها از بانک مرکزی کاهش یافته که به نوعی می‌تواند نشان‌دهنده بازگشت آرامش به بازار بین بانکی در ازای تزریق اعتبار 205 همتی به بازار باز باشد

بنر