شاید شما نیز از جمله کسانی هستید که هنگام استفاده از دستگاه خودپرداز بانکی یا همانATM بر اثر اشتباهی کوچک مجبور بوده اید زمان زیادی را برای دریافت پول و رفع آن اشتباه صرف کنید. در برخی موارد حتی وضع بدتر از این نیز می شود و ممکن است کارت بانکی شما غیرقابل استفاده شود و تعویض کارت بانکی تنها راه پیش روی شما باشد.
دریافت پول, دریافت رسید, گزارشگیری از وضعیت موجودی و تراکنش های حساب, انتقال وجه, پرداخت قبوض, تغییر رمز کارت و تهیه رمز دوم، از جمله خدمات این دستگاه ها است که استفاده مناسب از آنها می تواند باعث کاهش چشمگیر شلوغی شعب و صرفه جویی در وقت شما شود.
استفاده از دستگاه خودپرداز از زمان واریز یارانه نقدی به حساب خانوارها بیشتر شده بطوری که برخیها به منظور برداشت یارانه خود برای اولین بار از دستگاه خودپرداز استفاده کرده اند. این یکی از دلایلی است که اشتباه هنگام کار با دستگاه های ATM را افزایش داده است.
چند لحظه صبر کنید
یکی از اشتباهات رایج هنگام استفاده از دستگاه خودپرداز پرداخت پول در دو مرحله است. مثلا اگر قصد شما برداشت ۸۰ هزار تومان است دستگاه ممکن است ۵۰ هزار تومان آن را در مرحله اول و ۳۰ هزار مابقی را چند لحظه بعد تحویل دهد اما برخی افراد بدون توجه به صفحه مانیتور، برای رفع مشکل خود یا به بانک مراجعه می کنند و یا غافل از اینکه دستگاه با چند ثانیه تاخیر بقیه پول درخواستی شان را پرداخت می کند محل را ترک می کنند.
رسیدتان را بردارید
بعد از انجام تراکنش فورا محل را ترک نکنید. دستگاه خودپرداز برای انجام هر عملیاتی به شما رسید تحویل می هد. چنانچه هر اشتباهی هنگام انجام تراکنش رخ داده باشد با این رسید راحتتر می توانید موضوع را پیگیری کنید.
پرداخت قبوض، خرید شارژ، انتقال وجه
پرداخت قبوض، خرید شارژ،انتقال وجه، سه تراکنشی هستند که موارد انجام آن ها با استفاده از دستگاه خودپرداز بسیار زیاد است. اما در هنگام خرید شارژ حتما به مبلغ خرید که به ریال است توجه کنید و مثلا بجای ۲۰ هزار ریال ۲۰۰ هزار ریال را انتخاب نکنید.
هنگام پرداخت قبوض نیز باید توجه کنید که شناسه قبض حتما درست باشد چون دستگاه به شما اخطار “شناسه اشتباه” را نمی دهد به این ترتیب ممکن است شما قبض دیگری را پرداخت کرده باشید.
همچنین در هنگام انتقال وجه علاوه بر مبلغ مورد انتقال، توجه به اسم شخصی که قرار است پول را به کارت او منتقل کنید بسیار حائز اهمیت است.
انتخاب رمز و زبان مناسب
انتخاب رمز مناسب و بخاطر سپردن آن مشکلات شما را در استفاده از دستگاه خودپرداز کمتر می کند. مثلا رمزی انتخاب کنید که اگر کارت بانکی تان را گم کردید دسترسی به رمز آن راحت نباشد. همچنین نباید هرگز رمز خود را در کنار کارتتان نگه دارید.
انتخاب زبان فارسی کار با دستگاه را برای شما راحت تر می کند چون به این ترتیب احتمال انتخاب گزینه نادرست را کاهش می دهد.
و نکته آخر اینکه بعد از سه بار اشتباه کارت شما می سوزد و برای تعویض آن باید به یکی از شعب بانکی مراجعه کنید که کارت تان به نام آن بانک است نه بانکی که از خودپرداز آن استفاده کرده اید.
اخبار منتخب بانکی دات آی آر:
================
- درقاب تصویر/ ماکو از نگاهی دیگر
- کافه استخدام/ بانک صنعت و معدن بر مدار بی خیالی
- شغلی که پس از سیل رونق یافت!/ عکس
- اينترنت فردا قطع ميشود؟!
- یادداشت/ تولید ملی به چه قیمتی
- تاکید مدیر عامل بانک رفاه بر خدمت رسانی به مستمری بگیران
- گرانترین تورهای گردشگری تابستانی
- بهترین و بدترین کارتهای بانکی در دنیا
- یک شاهکاردیگر در آگهی های استخدامی/عکس
- 10 روش ساده برای رهایی از عذاب وجدان!
- اولین رئیس بانک ملی، دزد بود!
- در قاب تصویر/ بزرگترین معدن طلای جهان
- کاریکاتور/ تکنولوژی و بچه های امروزی
- ماجرای امتحان ۲۳ساعته از دانشجویان!
- رضایت سهامداران برای ادغام لازم است
- درقاب تصویر/ ساکنان روستاهاي اطراف نيک شهر
- 10 راه برای اینکه از موسیقی بیشتر لذت ببرید
- در قاب تصویر/ لندن مهیای برگزاری المپیک
- مدیرعاملی که کارمندان برایش تره هم خورد نمی کنند
- 4 روش فروشگاه های بزرگ برای اینکه مشتریان بیشتر پول بدهند
- این کار مناسب شما نیست!
- علوم کامپیوتر محبوبترین رشته دانشگاه استنفورد
- تا سال ۲۰۲۰ هم خانه ها هوشمند نمی شوند!
- سفرهای بانکوپولو/ اقتصاد نوین و بنرهایش
- در قاب تصویر/ اسرائیلی ها معترض به نابرابری های اجتماعی
- درقاب تصویر/ چشمه بلقیس چرام کهگیلویه و بویر احمد