استخدام هیات علمی در دانشگاه آزاد هرمزگان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات استان هرمزگان در راستای توسعه برنامه های رشته های تحصیلی در مقاطع ارشد و دکترای تخصصی و تکمیل کادر هیات علمی خود در رشته های ذکر شده استخدام و اعطای بورس تحصیلی مینماید.

ارسال درخواست به انضمام مدارک تحصیلی و سوابق علمی به بندرعباس،بلوار امام خمینی،بلوار معلم،کوچه بهارستان13 ،علوم و تحقیقات هرمزگان،معاونت آموزشی

یا به:

<!–
var prefix = 'mailto:';
var suffix = '';
var attribs = '';
var path = 'hr' + 'ef' + '=';
var addy38459 = 'abdnejad' + '@';
addy38459 = addy38459 + 'srbiau' + '.' + 'ac' + '.' + 'ir';
document.write( '‘ );
document.write( addy38459 );
document.write( ” );
//–>

<!–
document.write( '‘ );
//–>
آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید

<!–
document.write( '’ );
//–>

آموزش زبان انگلیسی-نفر دکترای تخصصی-1 نفر دانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

تربیت بدنی و علوم ورزشی-1 نفر دکترای تخصصی

حسابداری-2 نفر دکترای تخصصی-2 نفر دانشجوی دکتری برای بورسیه-(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

حقوق جزا و جرم شناسی-2 نفر دکتری-1 نفر دانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

حقوق خصوصی-2 نفر دکترا-2 نفر دانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

حقوق عمومی-2 نفر دکتری-2 نفر دانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

روانشناسی بالینی-2 نفر دکتری-1 نفر دانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

روانشناسی تربیتی-2 نفر دکتری

روانشناسی عمومی-2 نفر دکتری

علوم اجتماعی(جامعه شناسی)-2 نفر دکتری

مدیریت آموزشی-2 نفر دکتری-1 نفر دانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

مدیریت اجرایی-2 نفر دکتری-1 نفردانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

مهندس برق-الکترونیک-2 نفر دکتری-1 نفر دانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

مهندس برق قدرت-2 نفر دکتری-1 نفردانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

مهندس صنایع-2 نفر دکتری

مهندس عمران-آب-2 نفر دکتری

مهندس عمران-سازه های هیدرولیکی-2 نفر

مهندس کامپیوتر-نرم افزار-2 نفر دکتری-2 نفر دانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

مهندس معماری-2 نفر دکتری-2 نفر دانشجوی دکتری برای بورسیه(دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده باشند در اولویت هستند)

مهندس مواد-2 نفر دکتری

رزومه ها ی بانکی دات آی آر:

ارسال رزومه های کاربران سایت بانکی ، یکی از خدمات بسته ی طلایی استخدام است ، که در آن رزومه های کاربران سایت بانکی ، برای شرکت های معتبر و برخی بانک ها و موسسات ارسال می شود.

شما هم می توانید به عنوان یکی از کاربران سایت بانکی ، رزومه ی خود را در سایت ثبت کنید.

سایت بانکی برای چه بانکها و شرکتهایی رزومه ارسال نموده است ؟

برای ثبت رزومه ی خود در بانکی کلیک کنید

بسته طلایی استخدام بانکی چیست ؟

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

به اشتراک بگذارید
فریناز مختاری
فریناز مختاری
مقاله‌ها: 35588

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *