«هفت‌ گنج» بانک صادرات ایران برندگان خود را شناخت

دوشنبه ، 28 تیر 1400 ، 13:58

مراسم قرعه‌کشی برندگان طرح «هفت‌گنج» باشگاه مشتریان بانک صادرات ایران برگزار و نام ٢٨ برنده خوش‌شانس جوایز متنوع این طرح اعلام شد. 

به گزارش بانکی به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، اسامی ٢٨ برنده ٨ میلیارد ریال جوایز ارزنده طرح هفت‌گنج باشگاه مشتریان بانک صادرات ایران شامل کمک هزینه‌های خرید مسکن، خودرو، لوازم منزل، گردشگری، لپ‌تاپ، دوچرخه و گوشی تلفن همراه با حضور مسئولان بانک اعلام شد. 

بر اساس طرح «هفت‌گنج» باشگاه مشتریان بانک صادرات ایران که از ٢٠ اسفند ٩٩ تا ٢٠ خرداد ١٤٠٠ برگزار شد، تمامی دارندگان کارت‌های نظام بانکی کشور با دریافت خدمات بانکی همچون «برداشت و انتقال وجه»، «پرداخت قبض»، «خرید شارژ» و «مانده‌گیری از حساب» از پنج هزار و ٢٠٠ خودپرداز بانک صادرات ایران، ضمن داشتن فرصت برنده شدن تصادفی جوایز نقدی ٥٠٠ هزار ریالی، یک میلیون ریالی و یک میلیون و ٥٠٠ هزار ریالی، در پایان دوره سه ماهه با کسب امتیاز، از هفت نوع جایزه ارزشمند به ارزش ٨ میلیارد ریال در قالب جشنواره خودپرداز بانک صادرات ایران طرح «هفت‌گنج» برخوردار شدند. 

یک «کمک هزینه دو میلیارد ریالی خرید منزل مسکونی»، دو «کمک هزینه یک میلیارد ریالی خرید اتومبیل»، سه «کمک هزینه ٥٠٠ میلیون ریالی خرید لوازم منزل»، چهار «کمک هزینه ٢٥٠ میلیون ریالی گردشگری»، پنج «کمک هزینه ١٠٠ میلیون ریالی خرید لپ تاپ»، شش «کمک هزینه ١٠٠ میلیون ریالی خرید دوچرخه» و هفت «کمک هزینه ٢٠ میلیون ریالی خرید گوشی تلفن همراه»، مجموعاً ٢٨ فقره جایزه ارزشمند به ارزش نزدیک به ٨ میلیارد ریال را تشکیل می‌دهند که به بخش امتیازی (روش تراکنش‌محور بر اساس امتیازات کسب شده و به صورت قرعه‌کشی) طرح هفت گنج بانک صادرات ایران در اولین دوره برگزاری آن اختصاص داشته است.

اسامی برندگان طرح «هفت‌گنج» باشگاه مشتریان بانک صادرات ایران را اینجا ​مشاهده کنید.​


► خدمات الکترونیکی مشتریان حقوقی، تحولی نو در شبکه بانکی
تراکنش‌های بدون کد و شناسه ملی برگشت می‌خورد ◄

مطالب مرتبط

سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد


براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.


به گزارش «تابناک»، براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت بانکی و کلیه کارت‌های متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۲۲۸۴۸‏/۰۳ مورخ ۴‏/۰۲‏/۱۴۰۳ موارد زیر را به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:


آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.


الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.


حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.


بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.‏‏‏‏‏‏

بنر