سلفی ها و دگرگونی در بانکداری موبایلی(بخش دوم)

شنبه ، 16 آبان 1394 ، 11:46

 

بانکی دات آی آر: بزرگترین تفاوت بین جوانان هزاره سوم و نسل های دیگر پذیرش و استفاده از فن آوری در میان آنهاست. این ترجیح به  انجام معاملات بانکی نیز گسترش می یابد، که در آن مصرف کنندگان نسل Y ترجیح می دهند از قابلیت های دوربین در دستگاه تلفن همراه خود برای امور بانکی شان استفاده کنند.

مصرف کنندگان هزاره می خواهند در معاملات(تراکنش های) روزانه خود بیشتر از دوربین تلفن همراه استفاده کنند. آنها دوست دارند فرایند ضبط داده ها در هنگام ثبت نام در یک سرویس جدید از طریق کانال های تلفن همراه را، خیلی راحت با گرفتن یک عکس تکمیا کنند؛ و یا تثبیت هویت خود در طول تراکنشهای موبایلی حساس را با گرفتن یک سلفی انجام دهند. یافته های کلیدی این بررسی عبارتند از:
•    68درصد از جوانان هزاره سوم گفتند که ترجیح می دهند که همیشه به جای تایپ کردن دستی اطلاعات بر روی گوشی های هوشمند خود، از قابلیت کپچـر یا عکسبرداری تلفن همراه استفاده کنند.
•    28درصد خواستار این بودند که ثبت نام در هر چیزی، از یک کارت اعتباری جدید تا عضویت در یک باشگاه ورزشی،  با گرفت یک عکس از کارت شناسایی شان انجام شود.
•    چک کردن موبایلی سپرده، اینجاست که بیشتر جوانان هزاره سوم برای اولین بار در معرض قابلیت عکسبرداری تلفن همراه قرار میگیرند (68٪)
•    اولین عرصه ای است که در آن مصرف کنندگان هزاره سومی خواهان مشاهده ی قابلیت های عکسبرداری موبایلی بیشتری هستند، صنعت  بانکداری است (40٪)؛ درحالیکه 30٪ از صنعت خرده فروشی نام برده اند؛ روندی نیز آغاز شده است که نشان می دهد جوانان هزاره سوم هرچه پول بیشتری میسازند، بیشتر به عکسبرداری موبایلی علاقه نشان میدهند.
•    عکسبرداری موبایلی به سرعت در حال رشد است. سال گذشته، تنها 34 درصد از هزاره ی سومی ها با گرفتن یک عکس با دوربین گوشی های هوشمند خود یک چک را سپرده گذاری کرده اند، درحالیکه امسال 54٪  سپرده گذاری های موبایلی انجام داده اند
•    83درصد درصد از جوانان هزاره سوم براین باورند که عکسبرداری همراه، بخشی از تمام معاملات و تراکنشهای موبایلی در پنج سال آینده خواهد بود.

یافته های بررسی روشن است: میل جوانان هزاره سوم به انجام همه چیز در دستگاه های تلفن هوشمند خود، به طور فزاینده ای به یک عامل نوظهور در تجارت تبدیل میشود؛ این نسل خواهان آنست که تمام تجارت و معاملات را طریق دوربین تلفن همراه خود دیجیتالیزه کند. کسب و کارهایی که می خواهند این مصرف کنندگان هزاره سومی را جذب کنند، میبایست به این یافته ها توجه کرده و قابلیت های عکسبرداری موبایلی بیشتری به اپلیکیشن ها و خدمات خود اضافه کنند، زیرا ارائه یک اَپ تلفن همراه به تنهایی دیگر کافی نیست.

 

منبع:FinancialBrand

مترجم: مهرداد دستورانی

► آشنایی با اسرا ر ستاره ها و مربع ها
سلفی ها و دگرگونی در بانکداری موبایلی( بخش پایانی) ◄

مطالب مرتبط

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟

بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.


بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

خرج 205 هزار میلیاردتومانی برای فروکش التهاب بازار بین بانکی+ نمودار

نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود....


اقتصادنیوز: نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود در کانال 23.5 درصد باقی مانده و با کاهشی بسیار جزئی مواجه شده است.

به گزارش اقتصادنیوز، این درحالیست که میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز نیز که یکی از ابزار کنترل نرخ بهره است، از مرز 205 همت در هفته گذشته فراتر رفته و اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در حدود کمتر از 3 همت رقم خورده است. چکیده این موارد می‌تواند به معنای فروکش کردن التهاب تقاضای بانکی در ازای تزریق 205 همتی به بازار باز باشد.


جزئیات نرخ بهره بین بانکی در هفته گذشته

بر اساس آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 12 اردیبهشت 1403 معادل 23.5 درصد اعلام شده است که در مقایسه با دو هفته گذشته خود از ثبات نسبی برخوردار بوده است. این درحالیست که در اواخر سال 1402 و ابتدای 1403 نرخ بهره بین بانکی که به نوعی قیمت توافقی استقراض منابع مالی بین بانک‌ها به شمار می‌آید، با التهاب بازارها در نتیجه مسائل مربوط به آخر سال با افزایش مواجه شده بود و در اولین هفته فروردین معادل 23.62 درصد به ثبت رسید.


بر اساس گزارش اکوایران، به‌طور کلی بانک‌ها نیز مانند اشخاص حقیقی می‌توانند در صورت نیاز به منابع مالی از یکدیگر به مدت 24 تا 48 ساعت استقراض کنند. نرخ بهره این عملیات نیز به صورت شناور در یک کانال مدیریت شده توسط بانک مرکزی شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی مهمترین نرخ بهره در اقتصاد تلقی می‌شود، سیاستگذار پولی عموما با هدف کنترل نرخ بهره با استفاده از ابزاری مانند عملیات بازار باز و اعتبارگیری قاعده‌مند اقدام به دخالت غیرمستقیم در روند تغییرات نرخ بهره می‌کند.


فروکش التهاب در بازار بین بانکی در ازای تغذیه 205 همتی از بازار باز

بر اساس مطالعات، تغییرات نرخ بهره تابع فشار مازاد تقاضا در بازار بین بانکی است که بر اساس آن هرگاه مازاد تقاضا افزایش یابد فشارها در جهت بالاتر رفتن نرخ بهره شکل می‌گیرد. در مقابل هرگاه مازاد عرضه شدت بیشتری داشته باشد، بانک‌ها حاضرند در ازای نرخ بهره پایین‌تری به متقاضیان اعتبار قرض دهند و نرخ بهره کاهش می‌یابد. زمانیکه فشار تقاضا در بازار بین بانکی بالا باشد بانک مرکزی ممکن است تشخیص دهد که با استفاده از عملیات بازار باز بخشی از تقاضا را تامین کند تا فشار زیادی بر نرخ بهره بین بانکی وارد نشود.


مشاهده می‌شود میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز از ابتدای 1403 تا تاریخ مورد بررسی، حجم بالایی داشته است و در هفته اخیر به بیش از 205 همت که به نوعی سقف تاریخی محسوب می‌شود رسیده است. در مقابل اعتباردهی قاعده‌مند بانک‌ها از بانک مرکزی کاهش یافته که به نوعی می‌تواند نشان‌دهنده بازگشت آرامش به بازار بین بانکی در ازای تزریق اعتبار 205 همتی به بازار باز باشد

بنر