بانک شهر همراه قدرتمند شهرداری مشهد در اجرای پروژه های شهری

جمعه ، 2 آبان 1399 ، 10:17
معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: حضور پرقدرت بانک شهر در شرق کشور سبب شده تا مدیریت شهری مشهد به این بانک به عنوان یک همراه توانمند در حمایت از اجرای پروژه های شهری نگاه کند.

به گزارش بانکی به نقل از مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، رضا خواجه نائینی گفت : علاوه بر قدرت انجام عملیات پولی و بانکی، رفتار اقتصادی و اجتماعی بانک شهر نیز به حرفه ای بودن این مجموعه اقتصادی اشاره دارد.

خواجه نائینی با بیان اینکه مجموعه مدیریت شهری مشهد همواره از سهامداری در این بانک احساس رضایت داشته است، افزود: اعتماد سازی بین بانک و مشتریان خود زمانی ایجاد می شود که بانک به عنوان یک بنگاه اقتصادی به وظایف ذاتی خود عمل کرده و خدمات را به بهترین شکل در اختیار مشتریان قرار دهد که این مهم در بانک شهر به بهترین نحو انجام می شود.

وی با اشاره به فعالیت چندین ساله بانک شهر در رابطه با جمع آوری سرمایه های خرد از بین مشتریان، خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین دلایل موفقیت بانک شهر جلوگیری از خروج سرمایه های شعب استانی به خارج از محدوده سکونت مشتریان خود است.

خواجه نائینی ادامه داد: به طور مثال، بانک شهر با جمع کردن سرمایه های خرد و ارائه آن در قالب تسهیلات مختلف به مدیریت شهری سبب شده است تا شهرداری نیز بتواند با دارایی خود شهروندان، خدمت رسانی بهتری را در امور عمرانی، خدماتی، ترافیکی و... برای ایشان به ارمغان آورد.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد با بیان اینکه بانک شهر با ارائه خدمات در حوزه بانکداری الکترونیک توانسته مشتریان بیشتری را جذب کند، تصریح کرد: گسترش فناوری اطلاعات و ارائه به روز ترین خدمات بانکی از مهم ترین مولفه هایی است که بانک شهر با توجه ویژه به آنها توانسته محبوبیت خود را در شبکه بانکی افزایش دهد.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد با بیان اینکه غیر از مشهد بانک شهر در توسعه دیگر کلانشهرهای کشور نیز نقش بسزایی ایفا کرده است، خاطر نشان کرد: اگر به فعالیت های بانک شهر در کلانشهرها دقت کنیم خواهیم دید که در بسیاری از پروژه های کلان که نیاز مبرم به یاری یک بنگاه اقتصادی داشته اند حضور پرقدرت بانک شهر در کنار مدیریت شهری راهگشا بوده است.


► خط تولید پیوسته مسکن را در کشور آغاز کردیم
اعطای نشان عالی زرین مدیر سال به مدیر عامل بانک تجارت ◄

مطالب مرتبط

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟

بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.


بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

خرج 205 هزار میلیاردتومانی برای فروکش التهاب بازار بین بانکی+ نمودار

نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود....


اقتصادنیوز: نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود در کانال 23.5 درصد باقی مانده و با کاهشی بسیار جزئی مواجه شده است.

به گزارش اقتصادنیوز، این درحالیست که میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز نیز که یکی از ابزار کنترل نرخ بهره است، از مرز 205 همت در هفته گذشته فراتر رفته و اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در حدود کمتر از 3 همت رقم خورده است. چکیده این موارد می‌تواند به معنای فروکش کردن التهاب تقاضای بانکی در ازای تزریق 205 همتی به بازار باز باشد.


جزئیات نرخ بهره بین بانکی در هفته گذشته

بر اساس آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 12 اردیبهشت 1403 معادل 23.5 درصد اعلام شده است که در مقایسه با دو هفته گذشته خود از ثبات نسبی برخوردار بوده است. این درحالیست که در اواخر سال 1402 و ابتدای 1403 نرخ بهره بین بانکی که به نوعی قیمت توافقی استقراض منابع مالی بین بانک‌ها به شمار می‌آید، با التهاب بازارها در نتیجه مسائل مربوط به آخر سال با افزایش مواجه شده بود و در اولین هفته فروردین معادل 23.62 درصد به ثبت رسید.


بر اساس گزارش اکوایران، به‌طور کلی بانک‌ها نیز مانند اشخاص حقیقی می‌توانند در صورت نیاز به منابع مالی از یکدیگر به مدت 24 تا 48 ساعت استقراض کنند. نرخ بهره این عملیات نیز به صورت شناور در یک کانال مدیریت شده توسط بانک مرکزی شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی مهمترین نرخ بهره در اقتصاد تلقی می‌شود، سیاستگذار پولی عموما با هدف کنترل نرخ بهره با استفاده از ابزاری مانند عملیات بازار باز و اعتبارگیری قاعده‌مند اقدام به دخالت غیرمستقیم در روند تغییرات نرخ بهره می‌کند.


فروکش التهاب در بازار بین بانکی در ازای تغذیه 205 همتی از بازار باز

بر اساس مطالعات، تغییرات نرخ بهره تابع فشار مازاد تقاضا در بازار بین بانکی است که بر اساس آن هرگاه مازاد تقاضا افزایش یابد فشارها در جهت بالاتر رفتن نرخ بهره شکل می‌گیرد. در مقابل هرگاه مازاد عرضه شدت بیشتری داشته باشد، بانک‌ها حاضرند در ازای نرخ بهره پایین‌تری به متقاضیان اعتبار قرض دهند و نرخ بهره کاهش می‌یابد. زمانیکه فشار تقاضا در بازار بین بانکی بالا باشد بانک مرکزی ممکن است تشخیص دهد که با استفاده از عملیات بازار باز بخشی از تقاضا را تامین کند تا فشار زیادی بر نرخ بهره بین بانکی وارد نشود.


مشاهده می‌شود میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز از ابتدای 1403 تا تاریخ مورد بررسی، حجم بالایی داشته است و در هفته اخیر به بیش از 205 همت که به نوعی سقف تاریخی محسوب می‌شود رسیده است. در مقابل اعتباردهی قاعده‌مند بانک‌ها از بانک مرکزی کاهش یافته که به نوعی می‌تواند نشان‌دهنده بازگشت آرامش به بازار بین بانکی در ازای تزریق اعتبار 205 همتی به بازار باز باشد

بنر