طرح‌های بزرگ ملی زیر پوشش تسهیلات بانک صادرات ایران

شنبه ، 16 بهمن 1400 ، 12:32

ده‌ها طرح و پروژه تولیدی و صنعتی با تسهیلات ارزی و ریالی بانک صادرات ایران از ابتدای سال ٩٩ تاکنون به بهره‌برداری رسیده و علاوه بر توسعه زیرساخت‌های صنعتی و اقتصادی، زمینه افزایش اشتغال را فراهم کرده است.


به گزارش بانکی به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، چندین طرح‌ بزرگ اقتصادی و صنعتی با سرمایه‌گذاری و مشارکت بانک صادرات ایران به ارزش بالغ بر ١٢هزار و ٤٩٥ میلیارد ریال، بیش از ٨ هزار و ٢٤٢ میلیون یوآن و بیش از ١٢ هزار و ٥٠٠ میلیون یورو از ابتدای سال ٩٩ تاکنون به بهره‌برداری رسیده و در مدار تولید و توسعه کشور قرار گرفته که برخی از آنها با دست‌یابی به کل ظرفیت اسمی تولید، جایگاه برجسته خود در تقویت اقتصاد ملی را یافته‌اند.

شرکت‌های مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، ماموت خودرو، شرکت پتروشیمی سبلان (احداث واحد تولید متانول)، پتروپالایش کنگان (پالایشگاه اتان)، صدر شیمی گستران یزد، تولیدی و تحقیقاتی سیناژن (ایجاد خط تولید جدید دارویی)، آنامیس سازان، عایق‌های حرارتی مهر اصل، راد و کابل شمال پارس، احداث دو واحد نیروگاه آبی توسط شرکت رشد صنعت، احداث نیروگاه ٩.١٢ مگاواتی توسط شرکت توان گستر رشد، آذین فورج صنعت، بیمارستان سلامت ارومیه، متالورژی مشهد، صنایع زنگان پارت، بیمارستان ٢٢٠ تختخوابی شهر پردیسان قم، کشتیرانی امیدان ساحل (ساخت شناور)، ساخت پایانه بندر شهید رجایی، احداث هتل بنیاد خیریه امام خمینی مشهد، زرکابل کرمان (تولید کامپاند و گرانول)، بیمارستنان پیامبران، صنایع امرسان، احداث نیروگاهCHP بندر بوشهر، جاویدسازان بنیس (تجهیزات پزشکی بیمارستانی)، روانکار دریایی هرمز (تولید روغن و روانکار انواع شناورها)، احداث هتل سه ستاره، حمایت از خرید ١٠٠ دستگاه واگن باری (گروه صنعتی آذر کیا) و... از جمله مهمترین طرح‌های و پروژه‌های بزرگ بوده که با مشارکت و حمایت بانک صادرات ایران از ابتدای سال ٩٩ به بهره‌برداری رسیده و ضمن کمک به تولید و رونق اقتصادی،  شرایط اشتغال هزاران نفر را در کشور فراهم کرده‌اند.

بانک صادرات ایران علاوه بر حمایت و پشتیبانی از طرح‌های سرمایه‌گذاری و کمک به توسعه زیرساخت‌های عمرانی و اقتصادی، کمک به بهبود معیشت جامعه، توسعه فضای کسب و کار، تقویت تولید و افزایش اشتغال در بخش‌ها و مناطق مختلف کشور پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه و حمایتی با نرخ ترجیحی را همچنان با جدیت در دستور کار دارد، به نحوی که تسهیلات حمایتی قرض‌الحسنه این بانک در ٩ ماه اول سال جاری با ٥٧ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ١١٤ هزار و ٧٣ میلیارد ریال رسید.

پرداخت تسهیلات کسب و کار و انشعابات روستایی، ودیعه مسکن، مشاغل خانگی کمیته امداد و سازمان بهزیستی، بهسازی و نوسازی مسکن و حمام روستایی، تسهیلات ویژه بنیاد برکت، ازدواج و تهیه جهیزیه، زندانیان نیازمند، وام‌های ضروری معرفی‌شدگان ریاست جمهوری و وام مسکن اقشار ویژه از جمله مهمترین بخش‌های تسهیلات مورد نظر بوده که در ٩ ماهه اول سال جاری از رشدی قابل‌توجه برخوردار بوده است.

► قدردانی از روسای برتر شعب بانک شهر
کمیسیون تلفیق مصوبه خرید سربازی را حذف کرد ◄

مطالب مرتبط

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟

بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.


بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

خرج 205 هزار میلیاردتومانی برای فروکش التهاب بازار بین بانکی+ نمودار

نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود....


اقتصادنیوز: نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود در کانال 23.5 درصد باقی مانده و با کاهشی بسیار جزئی مواجه شده است.

به گزارش اقتصادنیوز، این درحالیست که میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز نیز که یکی از ابزار کنترل نرخ بهره است، از مرز 205 همت در هفته گذشته فراتر رفته و اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در حدود کمتر از 3 همت رقم خورده است. چکیده این موارد می‌تواند به معنای فروکش کردن التهاب تقاضای بانکی در ازای تزریق 205 همتی به بازار باز باشد.


جزئیات نرخ بهره بین بانکی در هفته گذشته

بر اساس آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 12 اردیبهشت 1403 معادل 23.5 درصد اعلام شده است که در مقایسه با دو هفته گذشته خود از ثبات نسبی برخوردار بوده است. این درحالیست که در اواخر سال 1402 و ابتدای 1403 نرخ بهره بین بانکی که به نوعی قیمت توافقی استقراض منابع مالی بین بانک‌ها به شمار می‌آید، با التهاب بازارها در نتیجه مسائل مربوط به آخر سال با افزایش مواجه شده بود و در اولین هفته فروردین معادل 23.62 درصد به ثبت رسید.


بر اساس گزارش اکوایران، به‌طور کلی بانک‌ها نیز مانند اشخاص حقیقی می‌توانند در صورت نیاز به منابع مالی از یکدیگر به مدت 24 تا 48 ساعت استقراض کنند. نرخ بهره این عملیات نیز به صورت شناور در یک کانال مدیریت شده توسط بانک مرکزی شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی مهمترین نرخ بهره در اقتصاد تلقی می‌شود، سیاستگذار پولی عموما با هدف کنترل نرخ بهره با استفاده از ابزاری مانند عملیات بازار باز و اعتبارگیری قاعده‌مند اقدام به دخالت غیرمستقیم در روند تغییرات نرخ بهره می‌کند.


فروکش التهاب در بازار بین بانکی در ازای تغذیه 205 همتی از بازار باز

بر اساس مطالعات، تغییرات نرخ بهره تابع فشار مازاد تقاضا در بازار بین بانکی است که بر اساس آن هرگاه مازاد تقاضا افزایش یابد فشارها در جهت بالاتر رفتن نرخ بهره شکل می‌گیرد. در مقابل هرگاه مازاد عرضه شدت بیشتری داشته باشد، بانک‌ها حاضرند در ازای نرخ بهره پایین‌تری به متقاضیان اعتبار قرض دهند و نرخ بهره کاهش می‌یابد. زمانیکه فشار تقاضا در بازار بین بانکی بالا باشد بانک مرکزی ممکن است تشخیص دهد که با استفاده از عملیات بازار باز بخشی از تقاضا را تامین کند تا فشار زیادی بر نرخ بهره بین بانکی وارد نشود.


مشاهده می‌شود میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز از ابتدای 1403 تا تاریخ مورد بررسی، حجم بالایی داشته است و در هفته اخیر به بیش از 205 همت که به نوعی سقف تاریخی محسوب می‌شود رسیده است. در مقابل اعتباردهی قاعده‌مند بانک‌ها از بانک مرکزی کاهش یافته که به نوعی می‌تواند نشان‌دهنده بازگشت آرامش به بازار بین بانکی در ازای تزریق اعتبار 205 همتی به بازار باز باشد

بنر