برگزاری نخستین «جشن‌واژه» با «امید صباغ‌نو» در غرفه بانک صادرات ایران

دوشنبه ، 26 ارديبهشت 1401 ، 14:54

​نخستین «جشن واژه» و دیدار با شعرا و نویسندگان با حضور «امید صباغ‌نو»، شاعر و غزل‌سرا، در غرفه بانک صادرات ایران در سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، در این نشست که با استقبال دوستداران کتاب به‌ویژه شعر و ادبیات همراه بود، نقش ادبیات و توجه به اقتصاد هنر، چالش‌های صنعت کتاب و نشر و سهم کتاب و کتابخوانی در جامعه، نقش ارتباط سازنده بین شاعران و اهالی موسیقی در خلق آثار فاخر و همچنین نقش بنگاه‌های اقتصادی در کمک به ناشران و توسعه فرهنگ کتابخوانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

امید صباغ نو با ابراز خوشحالی از بازگشایی دوباره نمایشگاه حضوری بین‌المللی کتاب تهران، این اتفاق را فال نیک گرفت و از بانک صادرات ایران به عنوان حامی همیشگی کتاب قدردانی کرد.

وی گفت: اگر سایر نهادها و سازمان‌ها نیز بخشی از درآمد خود را در اتفاقات فرهنگی و به‌ ویژه حوزه کتاب صرف کنند، اتفاقات مثبتی رخ خواهد داد. این حوزه به حمایت گسترده نیاز دارد. در آینده بخش زیادی از مشتریان بانک‌ها هم از همین قشر کتاب‌خوان خواهند بود.

غزل‌سرا و ترانه‌سرای معاصر کشورمان تاکید کرد: هر چه قدر میزان درک، فهم و سواد جامعه بیشتر شود، قطعاً اتفاقات اقتصادی، صنعتی و سرمایه‌گذاری نیز افزایش خواهد یافت. بنابراین امیدوارم شاهد حمایت سایر بنگاه‌های اقتصادی و مالی در حوزه کتاب، موسیقی و هنرمندان باشیم و این تلاش‌ها بدون شک بی‌پاسخ نخواهد ماند و در آینده بازخورد مثبت آن را خواهیم دید.

وی در این نشست با بیان اینکه باید به سمتی برویم که نویسندگان و شعرا دغدغه مالی نداشته باشند، اظهار داشت: باید عرصه‌ای فراهم شود تا نویسندگان و شعرا بیشتر به ادبیات فکر کنند. امروز تا حد زیادی از آفریدن در این عرصه دور افتاده‌ایم و خیلی از نویسندگان و اصحاب قلم محروم مانده‌اند. باید از همه ظرفیت‌های موجود در کشور استفاده کنیم و مردم را به کتاب‌خوانی تشویق کنیم.

امید صباغ‌نو امسال با ۱۱ عنوان مجموعه شعر و غزل به سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آمده است. 

نشست صمیمی دیدار با اهل قلم تحت عنوان «جشن واژه‌ها» در روزهای دوشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه این هفته در غرفه بانک صادرات ایران با حضور نویسندگان مطرح کشور برگزار خواهد شد.

همچنین از پنجمین روز برگزاری تا پایان این نمایشگاه، مسابقه‌ای با طرح سوالاتی فرهنگی در غرفه بانک صادرات ایران برگزار و با برگزاری قرعه‌کشی حضوری، جوایز ارزنده نقدی به برندگان اهدا می‌شود.

► مازاد عرضه ارز در سامانه نیما و بازار متشکل ارزی
وزیر اقتصاد: قیمت کالاها امروز نهایی می‌شود ◄

مطالب مرتبط

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟

بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.


بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

خرج 205 هزار میلیاردتومانی برای فروکش التهاب بازار بین بانکی+ نمودار

نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود....


اقتصادنیوز: نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود در کانال 23.5 درصد باقی مانده و با کاهشی بسیار جزئی مواجه شده است.

به گزارش اقتصادنیوز، این درحالیست که میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز نیز که یکی از ابزار کنترل نرخ بهره است، از مرز 205 همت در هفته گذشته فراتر رفته و اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در حدود کمتر از 3 همت رقم خورده است. چکیده این موارد می‌تواند به معنای فروکش کردن التهاب تقاضای بانکی در ازای تزریق 205 همتی به بازار باز باشد.


جزئیات نرخ بهره بین بانکی در هفته گذشته

بر اساس آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 12 اردیبهشت 1403 معادل 23.5 درصد اعلام شده است که در مقایسه با دو هفته گذشته خود از ثبات نسبی برخوردار بوده است. این درحالیست که در اواخر سال 1402 و ابتدای 1403 نرخ بهره بین بانکی که به نوعی قیمت توافقی استقراض منابع مالی بین بانک‌ها به شمار می‌آید، با التهاب بازارها در نتیجه مسائل مربوط به آخر سال با افزایش مواجه شده بود و در اولین هفته فروردین معادل 23.62 درصد به ثبت رسید.


بر اساس گزارش اکوایران، به‌طور کلی بانک‌ها نیز مانند اشخاص حقیقی می‌توانند در صورت نیاز به منابع مالی از یکدیگر به مدت 24 تا 48 ساعت استقراض کنند. نرخ بهره این عملیات نیز به صورت شناور در یک کانال مدیریت شده توسط بانک مرکزی شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی مهمترین نرخ بهره در اقتصاد تلقی می‌شود، سیاستگذار پولی عموما با هدف کنترل نرخ بهره با استفاده از ابزاری مانند عملیات بازار باز و اعتبارگیری قاعده‌مند اقدام به دخالت غیرمستقیم در روند تغییرات نرخ بهره می‌کند.


فروکش التهاب در بازار بین بانکی در ازای تغذیه 205 همتی از بازار باز

بر اساس مطالعات، تغییرات نرخ بهره تابع فشار مازاد تقاضا در بازار بین بانکی است که بر اساس آن هرگاه مازاد تقاضا افزایش یابد فشارها در جهت بالاتر رفتن نرخ بهره شکل می‌گیرد. در مقابل هرگاه مازاد عرضه شدت بیشتری داشته باشد، بانک‌ها حاضرند در ازای نرخ بهره پایین‌تری به متقاضیان اعتبار قرض دهند و نرخ بهره کاهش می‌یابد. زمانیکه فشار تقاضا در بازار بین بانکی بالا باشد بانک مرکزی ممکن است تشخیص دهد که با استفاده از عملیات بازار باز بخشی از تقاضا را تامین کند تا فشار زیادی بر نرخ بهره بین بانکی وارد نشود.


مشاهده می‌شود میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز از ابتدای 1403 تا تاریخ مورد بررسی، حجم بالایی داشته است و در هفته اخیر به بیش از 205 همت که به نوعی سقف تاریخی محسوب می‌شود رسیده است. در مقابل اعتباردهی قاعده‌مند بانک‌ها از بانک مرکزی کاهش یافته که به نوعی می‌تواند نشان‌دهنده بازگشت آرامش به بازار بین بانکی در ازای تزریق اعتبار 205 همتی به بازار باز باشد

بنر