رکوردشکنی سداد در رده‌بندی شرکت‌های حوزه پرداخت

يكشنبه ، 25 مهر 1400 ، 12:01

پرداخت الکترونیک سداد بر پایه گزارش شاپرک در شهریور۱۴۰۰ با ثبت بهبود شاخص‌های عملکردی و ارتقای سهم بازار خود نسبت به شهریورماه سال گذشته رکورد چشمگیری را در رده‌بندی شرکت‌های برتر حوزه پرداخت ثبت کرد.


به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی و تبلیغات شرکت پرداخت الکترونیک سداد، بر اساس گزارش اقتصادی شاپرک در مورد آمار تراکنش‌های شهریورماه ۱۴۰۰، شرکت پرداخت الکترونیک سداد در عملکرد PSPها با بهبود شاخص‌های عملکردی، رکورد چشمگیری را در رده‌بندی شرکت‌های برتر حوزه پرداخت ثبت کرد.


شرکت پرداخت الکترونیک سداد در ادامه روند افزایش سهم بازار خود توانست در شهریورماه ۱۴۰۰ ضمن پشت سر گذاشتن شرکت کارت اعتباری ایران کیش در تعداد تراکنش‌ها، سایر شاخص‌های شاپرکی خود را هم بهبود ببخشد. این شاخصه‌ها شامل: بیشترین رشد در تعداد تراکنش کارتخوان فروشگاهی، بیشترین رشد در مبلغ تراکنش کارتخوان فروشگاهی، بیشترین رشد در تعداد تراکنش‌های خرید، بیشترین بهبود در شاخص اثربخشی و  بهترین عملکرد در کاهش خطای سیستمی است.


دکتر «محسن علیپور» مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد با بیان خبر فوق، به عملکرد موفقیت‌آمیز این شرکت در شهریورماه ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: بیشترین رشد در تعداد تراکنش کارتخوان فروشگاهی، بیشترین رشد در مبلغ تراکنش کارتخوان فروشگاهی، بیشترین رشد در تعداد تراکنش‌های خرید، بیشترین بهبود در شاخص اثربخشی و بهترین عملکرد در کاهش خطای سیستمی به شرکت پرداخت الکترونیک سداد اختصاص داشته است.


به گفته وی، پرداخت الکترونیک سداد با در اختیار گرفتن سهم ۸.۳۳ درصدی بازار از لحاظ تعداد تراکنش‌های جذب شده از طریق تمامی ابزارهای پذیرش، توانست در گروه شرکت‌های PSP پس از به‌پرداخت ملت، پرداخت الکترونیک سامان، تجارت الکترونیک پارسیان و آسان پرداخت پرشین در پله پنجم جای بگیرد و بدین‌ترتیب جایگاه خود را نسبت به شهریورماه سال گذشته، یک پله ترقی دهد.


علیپور همچنین گفت: سهم پرداخت الکترونیک سداد از مبلغ تراکنش‌های شهریورماه شاپرک به ۱۰.۸۳ درصد رسید و در این ردیف نیز این شرکت در جایگاه پنجم جدول قرار گرفت. 


گفتنی است، تعداد تراکنش‌هایی که طی شهریورماه سال جاری روی کارتخوان‌های فروشگاهی پرداخت الکترونیک سداد ثبت شده ۸.۸۶ درصد بوده که در قیاس با مردادماه رشد ۰.۳۴ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین سهم مبلغ تراکنش‌های ثبت شده روی POSهای سداد ۱۱.۱۳ درصد است که در مقایسه با ماه قبل ۰.۵۳ درصد رشد داشته است.


پرداخت الکترونیک سداد در بخش تعداد تراکنش‌های خرید جذب شده از طریق تمامی ابزارهای‌ پذیرش، رتبه خود را نسبت به مردادماه گذشته یک پله ارتقا داده است. سهم این شرکت در تعداد تراکنش‌های خرید، مردادماه امسال ۸.۲۰ درصد بود که با رشد ۰.۳۴ درصدی، سهم خود را در شهریورماه به ۸.۵۴ درصد رساند.


به لحاظ شاخص اثربخشی دستگاه کارتخوان نیز پرداخت الکترونیک سداد نسبت به سال گذشته، روندی صعودی را طی کرده است. شاخص اثربخشی دستگاه کارتخوان این شرکت در شهریورماه سال قبل ۰.۸۸ درصد بوده در حالی‌که با سپری کردن یک روند رو به رشد توانسته است این عدد را در شهریورماه سال جاری به ۱.۱۳ درصد ارتقا دهد.


لازم به‌ذکر است، در ادامه گزارش منتشر شده توسط شاپرک می‌توان به سهم درخشان ۱۵.۰۳ درصدی پذیرندگی بانک ملی ایران و کسب رتبه دوم از لحاظ تعداد تراکنش‌های صورت گرفته در شهریورماه سال جاری اشاره کرد. بانک ملی ایران همچنین با ثبت ۱۲.۸۷ درصدی مبلغ تراکنش‌های رد و بدل شده در شاپرک، همین جایگاه را در میان بانک‌های پذیرنده به لحاظ مبلغ تراکنش، برای خود حفظ کرده است.

اما بانک ملی ایران با داشتن سهم ۲۱.۹۰ درصدی به عنوان بانک صادرکننده از نظر تعداد کارت‌های تراکنش‌دار، موفق به کسب رتبه نخست در میان بانک‌های مختلف شده است.


براساس گزارش شاپرک، کارتخوان‌های فروشگاهی با اختلاف زیاد نسبت به سایر ابزارهای پذیرش، بیشترین تعداد تراکنش را در شهریورماه ثبت کرده‌اند. از این رو، کارتخوان فروشگاهی با ۸۹.۶۰ درصد، درگاه‌های اینترنتی ۷ درصد و ابزارهای پذیرش موبایلی ۳.۴۱ درصد از کل تعداد تراکنش‌های ماه شهریور را ثبت کرده‌اند.

► توضیح بانک مرکزی درباره محدودیت در تعداد تراکنش‌های کارت‌ به‌ کارت
زمرد پی - تارا متولد شد ◄

مطالب مرتبط

سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد


براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.


به گزارش «تابناک»، براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت بانکی و کلیه کارت‌های متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۲۲۸۴۸‏/۰۳ مورخ ۴‏/۰۲‏/۱۴۰۳ موارد زیر را به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:


آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.


الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.


حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.


بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.‏‏‏‏‏‏

بنر