سرقت اطلاعات ۲۶ حساب بانکی با روش اسکیمر

سه شنبه ، 8 مرداد 1398 ، 12:47

رئیس پلیس فتا استان مرکزی اظهار داشت : اعضای باندی که با روش اسکیمر، ۲۶ مورد اطلاعات حساب بانکی را سرقت کرده بودند، در عملیات پلیس فتا استان دستگیر شدند و ۹۲۰ میلیون ریال از مبالغ سرقت شده به‌حساب مالباختگان برگردانده شد.

به گزارش بانکی دات آی آر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ احسان آنقی رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی درتشریح این خبر گفت:‌ طی چند ماهه گذشته، چندین گزارش در خصوص برداشت‌های غیرمجاز از حساب چند شهروند اراکی به این پلیس اعلام شد و تیمی مجرب از کارشناسان پلیس، بررسی تخصصی موضوع را آغاز کردند.

وی افزود: در آغاز تحقیقات و با بررسی حساب‌های بانکی مالباختگان، مشخص شد که این سرقت‌های سایبری توسط یک باند حرفه‌ای و بدون باقی گذاشتن کوچک‌ ترین ردی از آن‌ها انجام می‌شود.

این مقام انتظامی بابیان پیگیری‌ها و اقدامات تخصصی کارشناسان پلیس فتا در شناسایی و دستگیری این باند گفت: با تلاش شبانه‌روزی و تخصصی صورت گرفته، سرانجام اعضای سه نفره این باند حرفه‌ای که در استان مرکزی و استان لرستان سکونت داشتند، شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی دستگیر شدند.

سرهنگ آنقی تصریح کرد: با توجه به اسناد و مدارکی در مراحل رسیدگی به پرونده‌های تشکیل‌شده به دست آمد، اعضای این  باند به سرقت اطلاعات شهروندان از طریق راه‌اندازی دستگاه اسکیمر در باجه ATM و کپی کارت‌های بانکی اعتراف کردند.

وی از شناسایی ۱۸ نفر از مالباختگان در مراحل رسیدگی به این پرونده خبر داد و اظهار داشت: متهمان در بازجویی‌های انجام‌شده به سرقت ۲۶ اطلاعات حسابی معترف شده‌اند و تاکنون در حدود ۹۲۰ میلیون ریال از وجوه سرقت شده به‌حساب شاکیان بازگشت داده‌شده است.

سرهنگ آنقی بر ضرورت توجه به هشدارهای پلیس در استفاده از تکنولوژی‌های نوین و تغییر دوره‌ای رمز حساب‌های کارت‌های بانکی تأکید کرد و گفت: تغییر رمز ماهانه و دوره‌ای یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از عملی شدن اقدام مجرمان سایبری است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده وضعیت غیرعادی و ظاهر دستگاه‌های خودپرداز لازم است عملیات بانکی را از طریق آن دستگاه انجام نداده و موارد مشکوک را می‌توانند از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش تماس باما اعلام کنند.

► کلاهبرداری با شگرد تبلیغ آگهی‌های جعلی وام‌ قرض الحسنه کم بهره
بی توجهی کاربر در خرید اینترنتی ۲۲۰ میلیون ریال برایش آب خورد ◄

مطالب مرتبط
بنر