همه خدمات بانک صادرات ایران آنلاین می‌شود

چهارشنبه ، 15 بهمن 1399 ، 19:03

مدیرعامل بانک صادرات ایران  گفت: با استفاده از نسخه ارتقا یافته سامانه شمس بانک صادرات ایران مشتری می‌تواند به صورت آنلاین، تمامی مراحل افتتاح حساب، درخواست دسته‌چک و درخواست تسهیلات را در این سامانه انجام داده و با اجرایی شدن احراز هویت الکترونیکی در آینده نزدیک، به طور کلی نیازی به حضور مشتری در شعبه نخواهد بود.

به گزارش بانکی به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در حاشیه مراسم گرامیداشت روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در خصوص رونمایی از نسخه ارتقا یافته سامانه شمس افزود: سامانه «شمس» (شعبه مجازی سپهر) نیمه شهریور ماه و همزمان با سالروز تاسیس بانک صادرات ایران رونمایی شد و نسخه ارتقای یافته آن امروز شامل افتتاح حساب، درخواست تسهیلات و سایر خدماتی است که نیاز به حضور مشتریان عزیز بانک در شعبه ندارد. این سامانه با توجه به شیوع بیماری کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز کاربردهای مفیدی خواهد داشت.

وی ابراز کرد: نیازی به احراز هویت مشتریان فعلی بانک صادرات ایران از زمان راه‌‌اندازی سامانه شمس در شهریور ماه سال جاری نبوده است اما برای مشتریان جدید احراز هویت با یکبار مراجعه به شعبه انجام می‌شود و تمامی خدمات حتی واریز وجه نیز قابل انجام است در عین حال برای برداشت وجه لازم است به شعبه مراجعه کرده و امضای مشتریان جدید ثبت شود. با عملیاتی شدن احراز هویت الکترونیکی، که تا پایان سال جاری نهایی خواهد شد، مراجعه به شعبه با استفاده از سامانه شمس به طور کلی حذف خواهد شد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین در خصوص تسهیلات کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا گفت: تا هفته گذشته بیش از ٩٠درصد درخواست‌های این بخش در سطح نظام بانکی پاسخ داده شده اما بخشی حدود ١٠ درصد که هنوز موفق به دریافت این تسهیلات نشده‌اند، ممکن است به دلیل مشکل ضامن موفق به دریافت این تسهیلات نشده باشند، ضمن اینکه بانک‌ها نمی‌توانند به طور سلیقه‌ای دو ضامن برای این تسهیلات درخواست کنند.

صیدی افزود: این رویه در بخش تسهیلات ودیعه مسکن و وام‌های قرض‌الحسنه مانند وام‌ ازدواج نیز با سرعت بیشتری اعمال خواهد شد.

وی گفت: برای پرداخت تسهیلات در بخش جهش تولید که به تمامی زنجیره تولید اعتبار می‌دهد، هم سامانه اوراق گام راه‌اندازی شد و هم در بانک صادرات ایران، طرح طراوت عملیاتی شده که تامین مالی مصرف کننده نهایی از فروشگاه تا تأمین مواد اولیه را انجام می‌دهد. این فرآیند موجب شده تا در نظام بانکی تاکنون ٧٥ هزار میلیارد تومان به تولید صنعتی  و کشاورزی کشور تخصیص پیدا کند.


► حس خوب نیکوکاری با همراه بانک تجارت
هزینه اجرایی شدن رمز دوم پویا برای نظام بانکی کشور چقدر بود؟ ◄

مطالب مرتبط

سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد


براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.


به گزارش «تابناک»، براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت بانکی و کلیه کارت‌های متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۲۲۸۴۸‏/۰۳ مورخ ۴‏/۰۲‏/۱۴۰۳ موارد زیر را به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:


آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.


الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.


حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.


بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.‏‏‏‏‏‏

بنر