4 روش برای اینکه کارمندان احساس ارزش کنند

سه شنبه ، 11 تیر 1392 ، 13:52

کاری را تصور کنید که برای انجام آن خیلی زحمت می کشید، اما به اندازه کافی دیده نمی شود، به حد نیاز به آن توجه نمی شود و برایش ازرش چندانی نمی گذارند. قطعا چنین کاری انگیزه شما را به طور کامل می گیرد و خستگی را برایتان باقی می گذارد.

 

به گزارش بانکی دات آی آر، زمانی این حالت بوجود می آید که مدیر برای کارمند خود ارزش واقعی را قائل نیست و به کار او اهمیت نمی دهد.

این مسئله منجر به بی انگیزگی و پایین آمدن بازده کارمندان می شود.

اما مدیران اگر بخواهند با مشکلاتی چون بی انگیزگی و پایین آمدن انگیزه کاری کارمندان مواجه نشوند، باید راهکارهایی برای ارزش دادن به کارمندشان بیابند.

گزارش پیش رو 4 راهکار را به شما معرفی می کند:

1. با هدف و فکر، تمام حرف های روزمره تان را پیش ببرید

این باور که "یک نفر می تواند جایگزین من باشد" در میان مدیران و بخصوص در بین کارمندان عادی وجود دارد و به نوعی ریشه دوانده است. این امر باعث ترس و تا حدی هم کاهش انگیزه در میان افراد می شود.

راه از میان برداشتن این مانع این است که به نیروی خود ثابت کنید، چیزی را که او به مجموعه شما اضافه می کند، هیچکس دیگر نمی تواند اضافه کند.

به این فکر کنید که چگونه مکالمات و حرف های روزمره با کارکنان خود را پیش ببرید. از کلماتی استفاده کنید که روحیه بخش و انگیزاننده باشند. نتیجه چنین کاری بازدهی بیشتر خواهد بود.

 

2. به کارمندتان بیاموزید که با دیگران تعامل داشته باشد

اینکه شما به عنوان مدیر، به کارمند خود شخصیت دهید و به خاطر کارهایش او را تشویق کنید، بسیار حرکت مدبرانه و پسندیده ای است. منتها به شرطی که مراقب باشید این کار به یک عادت برای کارمندتان تبدیل نشود.

وقتی که این کار رنگ روزمرگی به خود بگیرد، دیگر ارزشش را از دست می دهد و باعث می شود عادی تر از ارزش خود جلوه کند.

برای کارمندانتان روشن کنید که به ویژه در شرایط کار تیمی نیاز به تعامل با سایر اعضای گروه هم هست.

 

3. با آنها چالش کنید

کارمندان را در پروسه ها و روندهای کاری شریک کنید. بدین معنا که آنها را در جریان چالش های موجود در یک کار قرار دهید و از آنها هم نظر بخواهید.

در واقع سعی کنید مشکلات موجود در یک کار را با ایجاد توازن حل کنید. یعنی نه به این شکل باشد که همه چالش ها و مشکلات بر گردن خود شما به عنوان رئیس باشد و نه به شکلی که همه مشکلات را به گردن کارمند بیاندازید و به او دستور دهید که خودش به تنهایی همه مشکلات را حل کند.

4. شخصیتی مستقل برای کارمند خود قائل شوید

به کارمندتان شخصیت بدهید. همه کارها را به او دیکته نکنید. چپ و راست دستور ندهید و دست او را باز بگذارید.

برای اینکه خلاقیت بیشتر، احساس ارزش بالاتر و بازدهی بهتری داشته باشد، برایش شخصیت مستقلی قائل شوید و آزادی های لازم را به او بدهید. نتیجه قطعا بر وفق مرادتان خواهد بود.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

► نرخ ارز،طلا وسکه پایان وقت اداری 11 تیر 92
27 هشدار امنیتی بانک مرکزی به شهروندان ◄

مطالب مرتبط
بنر