۷ تدبیر بانک مسکن برای مقابله با گسترش ویروس کرونا در شعب

چهارشنبه ، 14 اسفند 1398 ، 10:19

رییس اداره کل روابط عمومی بانک مسکن از ابلاغ دستورالعمل «روش های مقابله با گسترش ویروس کرونا» به شعب بانک مسکن سراسر کشور جهت افزایش رفاه حال عمومی مشتریان خبر داد.

به گزارش بانکی به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا ، همزمان با اعلام هشدار وزارت بهداشت و سایر دستگاه های مربوطه در خصوص احتمال اوج گیری گسترش و شیوع ویروس کرونا طی این هفته در سطح شهرهای کشور و ضرورت پیش بینی اقدامات پیشگیرانه و مقابله ای جهت کنترل و کاهش میزان ابتلا هموطنان به این بیماری، بانک مسکن نیز جهت رفاه حال عمومی مشتریان و مراجعه کنندگان به شعب «دستورالعمل ویژه ای جهت مقابله با ویروس کرونا» را از ابتدای این هفته به مدیریت شعب سراسر کشور ابلاغ کرد.

مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی بانک مسکن با بیان اینکه همزمان با ارائه دستورالعمل مقابله با این ویروس در ساختمان های ستادی و مرکزی بانک، یک دستورالعمل ویژه جهت افزایش رفاه حال عمومی شهروندان در انجام اقدامات پیشگیرانه در مقابل این ویروس در شعب نیز تنظیم و ابلاغ شده است، گفت: این دستورالعمل که مبتنی بر «دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت» تنظیم و تصویب شده دارای ۷ توصیه و اقدام مهم جهت ایمنی و افزایش بهداشت عمومی مشتریان درون شعب و همچنین خدمت رسانی بهتر پرسنل بانک مسکن به آنها است.

وی با اشاره به افزایش حجم مراجعات به شعب در روزهای پایانی سال، اظهار کرد: مبتنی بر این دستورالعمل از کارمندان شعب خواسته شده تا در هنگام شمارش پول و دریافت هرگونه مدارک از سوی مشتریان شعبه، از دستکش یکبار مصرف استفاده کنند.

وی ادامه داد: توصیه دوم نظافت مداوم و ضدعفونی کردن کلیدها و صفحات خودپرداز،کیوسک و نوبت دهی، آب سردکن، دسته های صندلی و گیشه های مشتریان و... به صورت دو تا سه مرتبه در هر روز کاری با استفاده از مایع ضدعفونی استاندارد و مخصوص سطوح (حاوی ۶۰ تا ۷۰ درصد الکل در محلول) است.

احمدی همچنین قراردادن پدهای الکلی در کنار گیشه جهت استفاده مشتریان از استامپ را به عنوان سومین تدبیر پیش بینی شده معرفی کرد و افزود: عدم استفاده از خودکار مشترک در گیشه جهت استفاده مشتریان بانک دیگر اقدام انجام شده است.

رییس اداره کل روابط عمومی بانک مسکن در عین حال تصریح کرد: مطابق با بند پنجم این دستورالعمل، ضدعفونی کردن کلی شعب با استفاده از پمپ های سمپاش با هماهنگی مدیریت شعب برنامه ریزی شده است تا به این ترتیب فضای کلی شعب از یک سو برای کارکنان مجموعه بانک و از سوی دیگر برای مشتریان به طور کامل ضدعفونی شود.

به گفته وی تسریع در خدمت رسانی به مشتریان بدحال و مشکوک به علائم حاد سرماخوردگی و کشیدن کارت های الکترونیکی مشتریان در دستگاه ها توسط خودشان دو تدبیر دیگر پیش بینی شده برای جلوگیری از گسترش این ویروس هنگام انجام فعالیت های بانکی درون شعب است.
احمدی ابراز امیدواری کرد با انجام این اقدامات پیشگیرانه در سطح شعب و ستادها گسترش این ویروس در سطح وسیع تر کنترل شده و مشتریان بانک مسکن با خیالی آسوده بتوانند خدمات بانکی خود را دریافت کنند.


► افزایش مبلغ کارت به کارت بانک تجارت به پنجاه میلیون ریال
تغییرات سامانه پرداخت با کارت برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا ◄

مطالب مرتبط

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟

بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.


بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

خرج 205 هزار میلیاردتومانی برای فروکش التهاب بازار بین بانکی+ نمودار

نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود....


اقتصادنیوز: نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود در کانال 23.5 درصد باقی مانده و با کاهشی بسیار جزئی مواجه شده است.

به گزارش اقتصادنیوز، این درحالیست که میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز نیز که یکی از ابزار کنترل نرخ بهره است، از مرز 205 همت در هفته گذشته فراتر رفته و اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در حدود کمتر از 3 همت رقم خورده است. چکیده این موارد می‌تواند به معنای فروکش کردن التهاب تقاضای بانکی در ازای تزریق 205 همتی به بازار باز باشد.


جزئیات نرخ بهره بین بانکی در هفته گذشته

بر اساس آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 12 اردیبهشت 1403 معادل 23.5 درصد اعلام شده است که در مقایسه با دو هفته گذشته خود از ثبات نسبی برخوردار بوده است. این درحالیست که در اواخر سال 1402 و ابتدای 1403 نرخ بهره بین بانکی که به نوعی قیمت توافقی استقراض منابع مالی بین بانک‌ها به شمار می‌آید، با التهاب بازارها در نتیجه مسائل مربوط به آخر سال با افزایش مواجه شده بود و در اولین هفته فروردین معادل 23.62 درصد به ثبت رسید.


بر اساس گزارش اکوایران، به‌طور کلی بانک‌ها نیز مانند اشخاص حقیقی می‌توانند در صورت نیاز به منابع مالی از یکدیگر به مدت 24 تا 48 ساعت استقراض کنند. نرخ بهره این عملیات نیز به صورت شناور در یک کانال مدیریت شده توسط بانک مرکزی شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی مهمترین نرخ بهره در اقتصاد تلقی می‌شود، سیاستگذار پولی عموما با هدف کنترل نرخ بهره با استفاده از ابزاری مانند عملیات بازار باز و اعتبارگیری قاعده‌مند اقدام به دخالت غیرمستقیم در روند تغییرات نرخ بهره می‌کند.


فروکش التهاب در بازار بین بانکی در ازای تغذیه 205 همتی از بازار باز

بر اساس مطالعات، تغییرات نرخ بهره تابع فشار مازاد تقاضا در بازار بین بانکی است که بر اساس آن هرگاه مازاد تقاضا افزایش یابد فشارها در جهت بالاتر رفتن نرخ بهره شکل می‌گیرد. در مقابل هرگاه مازاد عرضه شدت بیشتری داشته باشد، بانک‌ها حاضرند در ازای نرخ بهره پایین‌تری به متقاضیان اعتبار قرض دهند و نرخ بهره کاهش می‌یابد. زمانیکه فشار تقاضا در بازار بین بانکی بالا باشد بانک مرکزی ممکن است تشخیص دهد که با استفاده از عملیات بازار باز بخشی از تقاضا را تامین کند تا فشار زیادی بر نرخ بهره بین بانکی وارد نشود.


مشاهده می‌شود میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز از ابتدای 1403 تا تاریخ مورد بررسی، حجم بالایی داشته است و در هفته اخیر به بیش از 205 همت که به نوعی سقف تاریخی محسوب می‌شود رسیده است. در مقابل اعتباردهی قاعده‌مند بانک‌ها از بانک مرکزی کاهش یافته که به نوعی می‌تواند نشان‌دهنده بازگشت آرامش به بازار بین بانکی در ازای تزریق اعتبار 205 همتی به بازار باز باشد

بنر