راهکارهای چانه زنی برای تعیین میزان حقوق

دوشنبه ، 11 آذر 1392 ، 10:57

حقوق، دستمزد و مزایا همیشه یکی از مهمترین و اصلی ترین انگیزه های افراد برای سر کار فتن است و یافتن شغل است.

 

 

به گزارش بانکی دات آی آر، تعیین میزان دستمزد و حقوق معمولا در دست کارفرماهاست و کارجو برای اینکه فرصت شغلی برای استخدام را از دست ندهد، تسلیم کارفرما می شود.

اما کارجوها هم می توانند با انجام کارها و اقداماتی در تعیین حقوق و دستمزد خود تاثیرگذار باشند. برخی از این راهکارها پیش روی شماست:

1. از میزان دستمزدها در شغل درخواستی اطلاع کسب کنید

پیش از اینکه در مورد حقوق و مزایای کاری که می خواهید در آن استخدام شوید، با رئیس و روئسا صحبت کنید، از کف و سقف دستمزدها با خبر شوید و ببنید چقدر می دهند و میگیرند. از حداقل میزان حقوق مصوب وزارت کار هم حتما اطلاع کسب کنید.

 

2. همان اول کار از حقوق صحبتی به میان نیاورید

حرف زدن از حقوق در گام های ابتدایی استخدام اصلا خوشایند کارفرماها نیست و یک امتیاز منفی به شمار می آید. اول مسائل مهمتر را حل کنید و بعد به سراغ حقوق بروید. به عبارتی اول باید برادری خود را ثابت کنید تا راهی برای چانه زدن در وقت مناسب وجود داشته باشد.

 

3. اعتماد به نفس داشته باشید و حقوق را حق خود بدانید

اگر می خواهید در مورد حقوق و دستمزد صحبت کنید حتما اعتماد به نفسش را داشته باشید. البته داشتن اعتماد به نفس به معنای درشتی کردن و بی احترامی نیست، بلکه بدین معناست که می خواهید به کارفرما ثابت کنید به حق و حقوق خود آگاه هستید.

 

4. کاری کنید خواهانتان باشند

تعیین حقوق فقط به میزان چانه زنی های مالی ربط ندارد بلکه بعضی وقت ها این توانایی و مهارت شماست که تعیین کننده میزان حقوق می شود. وقتی دستتان پر باشد، مهارتتان کافی باشد و انگیزه تان فراوان، کارفرما خودش برای اینکه شما را نگه دارد حقوق خوبی می دهد.

 

5. یک دندگی نکنید

در میزان حقوق پیشنهادی خود به هیچ وقت یک دنده نباشید و سعی کنید موضوع را به صورت تعاملی و توافقی حل کنید. همه جوانب را در نظر بگیرید و به جای اینکه مرغتان یک پا داشته باشد به حرفهای کارفرما هم گوش کنید تا به توافقی منطقی برسید.

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

=================

► کشف مهمترین مانع استخدام
بانکی: استخدام به زبان کاریکاتور ◄

مطالب مرتبط
بنر