بنر

گزارش تصویری از تولید سوسیس و کالباس در ایران
يكشنبه ، 24 مهر 1390 ، 10:55

 

سرعت بالاي زندگي و مشغله انسان امروزي، همچنين مواجهه با محدوديت منابع غذايي توام با رشد روزافزون جمعيت، بشر را ناگزير از به کارگيري غذاهاي نيمه آماده و فست‌فودي کرده است.

طبخ سريع و قابليت تهيه با کمترين امکانات از جمله امتيازات مهم اين غذاهاست.

پروتئين يک رکن ضروري در رژيم غذايي انسان است و در اين ميان نمي‌توان سهم پروتئين فرآورده‌هاي گوشتي مثل سوسيس و کالباس را ناديده گرفت.

سوسیس و کالباس در دسته صنایع غذایی پر طرقدار کشور جای دارد و ده ها شرکت و کارخانه تولید این نوع محصولات در کشور فعال هستند. اگرچه  برخی از ترکیبات سوسیس و کالباس سرطان زا تشخیص داده شده، مصرف متعادل آنها در سبد غذایی بلا مانع است.

نکات بهداشتي هنگام خريد و مصرف سوسيس و کالباس


- ميزان مصرف اين فرآورده‌هاي گوشتي بايد مشخص باشد، يعني زياده روي نکنيد.

- هميشه در خريد فرآورده‌هاي گوشتي به تاريخ توليد و انقضا، علامت استاندارد و پروانه بهداشتي محصول دقت کنيد و از مراکز معتبر خريداري کنيد.

- دقت کنيد پوشش محصولات و به ويژه سوسيس، پاره يا چروکيده نباشد.

- در هنگام طبخ يا سرو سوسيس و کالباس، به قوام، رنگ و بوي آن دقت کنيد. لزج بودن نشانه خوبي نيست.

- کالباس يا ژامبون را به اندازه ي مصرف يک يا دو وعده بخريد، زيرا نبايد به مدت طولاني آن را نگه ‌داشت.

- يکي از مشخصات فرآورده‌ي گوشتي مطلوب، مي‌تواند درصد گوشت آن باشد. مطمئناً درصد گوشت بالا در کيفيت محصول تاثيرگذار خواهد بود.

تصاویر زیر مراحل تولید سوسیس و کالباس در یکی از کارخانه های کشور را نشان می دهد:

 

ز

عکس از مهر

استخدام های مهم روز:

===================

اخبار منتخب بانکی دات آی آر:

================

► استخدام مدیر و کارشناس فروش،حسابدار،گرافیست و ... در مادیران(تا 4 آبان 90)
گزارش تصویری/ جالب ترین کارت های ویزیت ◄

 
بنر
بنر
پابلیکا

قیمت های روز بازار

نرم افزار CRM
رپورتاژ آگهی
ایمیل مارکتینگ
خريد بليط چارتر

برای سفارش بک لينک در بانکی با شماره 09127777190 تماس بگيريد

افراد حاضر

ما 644 مهمان آنلاین داریم